en strumpa för alla

I samarbete med Medi.

Jag kan fortfarande komma ihåg hur strumpbyxan, eller kalasbyxan som vi kallade den när jag var liten hängde i grenen och foten blev som långa svansar. Men man hade inte tid att dra upp strumpbyxan på grund av all lek.
Nu när jag går på kalas vill jag verkligen inte att det ska hänga i grenen. Jag vill att strumpbyxan ska vara skön, typ som en andra hud och den får gärna jobba lite, precis som kompressionsstrumpbyxor också gör. De lyfter vätskan upp från fötter och ben och jag slipper trötta ben efter en danskväll.

Jag ogillar verkligen när strumpbyxor hänger i grenen och har väl typ aldrig känt att min kropp stämmer för strumpbyxor. Hur dumt är inte det!!! Men så kan de flesta strumpföretagen bara erbjuda x-small, small, medium, large och X-large i bästa fall.
Men i Medis strumpbyxesortiment hittar du 14 storlekar. Bara det! Det finns nåt för oss alla och om vi inte hittar vår storlek bland de här 14, så kan man få skräddarsydda strumpor.

På bilden har jag strumpbyxan Sheer and soft i färgen natural. Här hittar du mer info GÅ IN HÄR

Du vet väl att du får 20 procent rabatt om du går in via länken ovan och skriver in KARIN i kampanjrutan när du ska betala.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *