tjoho, jag ska till Yogagames

Nästa år ska jag försöka hålla mig i Sverige. Den här hösten har varit superhärlig med resor och så. Men det är tufft att vara borta hemifrån. Varför kan man inte vara på två ställen samtidigt? Jag har fått flera frågor om att vara med på yogagames och jag har aldrig haft möjlighet att vara med. Men nästa år i Göteborg. Ska bli skojigt, ser att det är många jag gärna vill träffa. Ska försöka få till lite yoga för några av alla dem. Tack gulligaste Johanna Andersson för dina inbjudningar, att du inte gett upp. Ska bli så kul att träffa dig, er Andreas och Monika, som är några av dina samarbetspartner. Ni följer väl Johanna på instagram där hon heter Yogajohanna. Så inspirerande och bra övningar.

Gå nu genast in och läs om YOGAGAMES och så hoppas jag att vi ses där. Jag tänkte ta med mig mina böcker, och signera. Vore så kul att ses. Ni mina följare får en rabattkod som ger 300kr/30euro i rabatt vid bokning av både lördag och söndag. Koden är Karin. Som ni skriver in när ni bokat och betalt. Jag ska hålla en riktigt Puss Power hour, en boost till den där kraften vi har mellan benen tänkte jag. Och föreläsa om hur jag använt yogan som ett världsabra redskap för att ta mig igenom cancer och de överjävliga behandlingarna. Ja, helt enkelt hur man kan använda sig av yoga i ur och skur. För livet kan man inte kontrollera, men man kan göra tillvaron lättare och roliga genom yoga. Kom. Boka. Ska bli så kul.

Lördag
16:15 : Pussy Power Hour (Studio 2)
I den här workshopen riktar vi uppmärksamhet till vårt underliv. Vi kommer att jobba med höftöppnande och stärkande yoga och med konkreta knipövningar. Vi kvinnor måste lära oss att hitta och bygga upp vår bäckenbottenmuskulatur för att inte drabbas av inkontinens och för att förebygga ryggont, livmoderframfall, bäckenbottenuppluckring och ålderskrämpor genom att lära oss att knipa rätt. Då får du en stoltare hållning, plattare mage, tajtare slida, intensivare orgasmer och ett roligare sexliv på köpet. I början av 2013 kom Karin Björkegren Jones bok Knip för bättre hälsa ut på Semic och sedan dess har Karin Björkegren Jones rest Sverige runt med sin populära och uppskattade knipworkshop och lärt kvinnor att hitta kraften i sitt kön.

”Att lära sig koppla på sin pc-muskel borde tillhöra allmänbildningen och något vi skulle får lära oss redan på vår första jympatimme i skolan. Den dagen kvinnor riktar uppmärksamhet till sitt kön och lär sig att aktivera sin bäckenbottenmuskel så kommer våra JA blir starkare och vår NEJ kraftfullare”, säger Karin som gärna kallar sig för en Yogafeminist.

Söndag
08:00 : Yoga för Livet (Teatern)
Jag tror att yogan hjälpte mig att överleva, säger författaren och yogaprofilen Karin Björkegren Jones som sommaren 2012 drabbades av bröstcancer. Hör hennes inspirerande föredrag om hur yogan blev det redskap som hon kunde hålla fast vid när det stormade inuti henne men också utanför yogamattan. Hur yogan hjälpte henne genom alla tuffa cancerbehandlingar. Vi kan inte kontrollera livet men vi kan göra förutsättningarna lättare och där kan yogan och alla dess olika övningar både de mentala och de fysiska bli den hjälp du behöver.

Efter föreläsningen har du möjlighet att köpa och får signerade flera av Karins böcker som ”Omstart för en starkare, renare och friskare kropp”, ”Ett stressfritt liv”, ”21 dagar till ett lättare och friskare liv” och ”Yoga – själslig och fysisk detox.”

https://www.youtube.com/watch?v=hbWFwTDV9as

1 reaktion på ”tjoho, jag ska till Yogagames”

  1. Jag, och säkert många med mig, undrar hur det gick med dina prover eller är det jag som missat något inlägg?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *