sagoyoga i Marocko

I maj nästa år finns det möjlighet att hänga en vecka med mig i Atlasbergen. Jag tror det blir en särskilt härlig resa med mycket eftertanke, vila och boosting på samma gång.
Och det känns som att miljöerna kommer hjälpa oss. Gå in och kolla bilderna runt hotellen vi ska bo på.

Packa ner dina promenadskor, yogamattan och kom med.

kdt

Gå in och läs om resan och titta på bilderna på dessa fantastiska platser vi kommer att besöka Här hittar du mer info och bokar
Jag tycker det ser helt underbart ut, som taget ur Tusen och en natt. Vi kommer att bo fem dagar på ett hotell upp i Atlasbergen.
KOLLA in hotellet Kasbah toubkal här Det är ett storslaget hotell som tidigare var semesterresidens för en förmögen familj i Marrakech. Att bo här är en lisa för själen, rummen är enkelt men vackert inredda och det finns flera gemensamhetsutrymmen som till exempel en underbar terrass med utsikt åt alla väderstreck. Maten är lokalt producerad, traditionell och vegetarisk, i huvudsak välsmakande grytor och hembakat bröd. Hotellet jobbar också nära lokalsamhället och fem procent av alla intäkter går direkt till byn. Och så promenadstråken runt hotellet. Å, jag längtar. Vi kommer att avsluta resan med två dagar i Marrakesch. Då vi bor HÄR på Riad Slitine Det här blir en upplevelseresa.
Längtar.
Kom med.

2 reaktioner på ”sagoyoga i Marocko”

 1. Annelie Broberg

  Hej Karin!
  Marocko låter underbart – vandra o yoga! Jag promenerar mycket o Till vardags yogar jag ett par ggr/ v, har ett lymfödem i höger ben efter cancerbehandling. Rädd att jag inte klarar värmen i kombo med själva resan …
  Med din erfarenhet – vad tror du?
  Kram Annelie

  1. Så svårt att svara på. Men du har rest sedan du fick lymfödem? Hur har det gått? Jag reser med mitt lymfödem i armen och ett problemben som inte diagnosticerats som lymfödem men som ändå svullnar. Jag måste alltid vara noga med egenvård. Med att vila. Men att vara förberedd typ. Men svårt att svara åt någon annan. Samtidigt som det är tråkigt om vårt lymfödem stoppar oss att göra saker som vi vill, tycker om. Ja, du förstår. Kram Karin

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *