Puss och KNIP

LÄs här

En halv miljon kvinnor lider av urinläckage läser jag i Expressen idag på morgonen. Jag har kämpat för den här frågan och det här problemet i flera år nu. Hur viktigt det är att vi pratar om bäckenbottenmuskeln. Jag brukar säga att det till och med borde tillhöra allmänbildningen, att tjejer borde lära sig det i skolan, på jympan.
Att lära sig knipa, att hitta muskeln ger en massa bra biverkningar också som vi borde prata mer om som bättre kroppshållning, mindre ont i ryggen, vi slipper foglossning och livmoderframfall. Vi får en tajtare slida, skönare orgasmer ja, det finns en massa bra biverkningar.

Du har väl inte missat mina knipfilmer som jag gjorde med Tena för ett par år sedan? Finns på danska och finska också.
HÄR hittar du dem

Och du har väl inte heller missat min Knipbok som kom ut 2013? HÄR hittar du den

9789155258948_200x_knip-for-battre-halsa

Sedan den kom ut har jag haft återkommande knipworkshops. Jag har varit inbjuden till sjukhus och föreläst för urologer. Blivit inbjuden av barnmorskor och gynekologer. Mina knipworkshops är alltid fullbokade. morgon har jag vårens sista på Atmajyoti i Stockholm HÄR hittar du info och anmäler dig

https://www.youtube.com/watch?v=-Jp7gYp5Ppg

Puss och KNIP

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *