tillbaka i Järna

fullsizerender Foto Anneli Hildonen

Jag har varit tillbaka i Järna. Vi, jag och världens bästa kollega och fotograf Anneli har börjat ta bilder inför nästa bok. Ni som följt mig en tid, eller ända från när jag fick cancer vet hur mycket jag älskar Ytterjärna och VIDARKLINIKEN. Jag ÄLSKAR att vara där.
Under två dagar var vi där, vi sov över på Ytterjärna kulturhus och hotell och jag märkte hur min kropp njöt även fast jag var förkyld och även fast jag tappade rösten på grund av förkylningen.
Jag njöt av att gå runt i den här fantastiska miljön som är så vilsam för ögat.
Så mjuk.
Så snäll.
Om jag hade fått göra om en del val jag gjort så hade jag gärna varit biodynamisk trädgårdsodlare i Järna. Eller läkare på Vidarkliniken.
Men nu är NU och jag har gjort mina val, många av dem helt omedvetna men de har i alla fall lett mig hit. Och det var väl inte meningen att jag skulle bli bonde.
Men jag skulle vilja ägna mer tid i Järna.
Jag är ofta ute på hemnet och surfar och letar hus i Järna och ytterjärna. Tyvärr är det ju sällan nåt till salu. Men vad skulle jag göra om det blev till salu?
Ja,ja där har vi ju inte hamnat än…
Men jag drömmer.
Jag skulle vilja gå runt där och pyssla.
Ordna olika härliga saker, tillställningar, föreställningar, seminarier, marknader och härliga grejer som får människor att förstå vilken skatt som finns där.
Så mycket kunskap och klokskap.
Så mycket.

det är så sjukt viktigt att Vidarkliniken får ha kvar avtalet med Landstinget. Men ni som fått avslag av era läkare. Ni som hört av er till mig och berättat om läkare som vägrat remittera er. Argbiggan i mig tänker att vi borde ha namnlista på alla de läkarna som tycker att en rehabilitering på Vidarkliniken är onödig och som också vägrar att skriva ut en remiss. jag tänker att det egentligen är olagligt, alltså det läkaren gör. Sedan vill jag bara upplysa om att det finns ett vårdval och att man kan ansöka om onkologisk vård på Vidarkliniken HÄR hittar du
och läs också här:
VÄrna vidarkliniken

Och när man går runt där i de vackra omgivningarna så kan man läsa följande.

img_9013

img_9037

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *