god dag, god vecka, god månad på er alla

God morgon.

Idag vill jag tacka juli månad, denna vackra månad som i år gett så ofantligt mycket. Sol. regn, åska och skyfall. Fest och vila. Långa skogspromenader och kantarellplock. Hallon och vinbär i överflöd och dignande äppelträd som lovar gott för hösten. Tack fina juli, jag saknar dig redan men vi ses nästa år igen.

Idag är det första augusti. Pers namnsdag. Grattis Per. I morgon den andra augusti är det min namnsdag. Då firar vi Karin. Ni kan väl försöka komma ihåg det…

Hade jag varit i Grekland nu så hade jag denna morgon hälsats glatt med: god morgon, god dag, god måndag, god vecka, god månad och så vidare i all oändlighet. För det finns alltid något att hälsa. Alltid något att fira. Härute i Roslagen hälsar jag på alla som jag passerar. På tjejerna i affären. Om någon stannar till utanför huset. På min promenad. Mer sånt tycker jag. Det är trevligt. Mer sånt i Sverige. Välkomna. Heja mer.

solhälsning

Och vad kan väl vara bättre än att börja morgonen med en solhälsning. Den här bilden kommer från min senaste bok YOGA – FYSISK & SJÄLSLIG DETOX som du hittar här

9789155262563_200x_yoga-fysisk-och-sjalslig-detox

Och följ mig på instagram där jag heter karinbjones och som du hittar HÄR Där är jag mycket flitigare än på bloggen så här i semesterlunken.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *