kom med mig på yogaresa

bild[2]
Bildtext: från Yoga – fysisk och själslig detox, min senaste bok. Du har väl den? HÄR HITTAR DU DEN

9789155262563_200x_yoga-fysisk-och-sjalslig-detox

Jag ser så fram emot mina två yogaresor i november-december. Kom med. Vi kommer att få så mysigt. Jag älskar att resa den månaden, innan julen. Boosta sol och värme när det är som mörkast i Sverige. Bara vetskapen att jag ska få gå runt med flipflop i november gör den annalkande vintern lättare att stå ut med.

Den första yogaresan går till Kerala 18-26/11 nu i år. Den passar både dig som är nybörjare och du som har mer vana. Vi gör hathayoga på en resort där vi kommer att få ayurvediska behandlingar. Vi kommer också göra andningsövningar och meditation och förhoppningsvis får ni med er yogan som ett redskap ni kan använda när ni är tillbaka i vardagen. Jag ser så fram emot den här resan. Dels att jag får återvända till Kerala, men också att få uppleva det med er. HÄR HITTAR DU INFO O ANMÄLER DIG</a>

Första gången jag reste till Indien var nämligen just till Kerala och till en ayurvedisk resort. Det var i en stressad period av mitt liv och jag behövde verkligen landa i mig själv. Och vet ni det gjorde jag. Jag landade och blev Indienvaccinerad, alltså jag bär på en ständig önskan om att återvända. Ett behov av att återvända. Det var också där och då som yogan på riktigt blev min dagliga träning och första gången som jag nosade på ayurvedan. Jag är nästan utbildad ayurvedisk hälsorådgivare. Det var i skiftet december- januari 2001. Så jag firade faktiskt in år 2002 i Kerala, på Kovalam beach. Så kul det ska bli att återvända till Kerala och den gröna delen av Indien. Man brukar också kalla Kerala för light India. Det är nämligen en bra plats att börja med när man besöker Indien första gången.

IMG_5507

Ända sedan första gången jag åkte till Indien så har Indien hittat in i mig, snirklat sig in. Jag har skrivit det förr men det känns som att Indien ser och tar fram barnet i dig. Man hittar tillbaka till sin barnsliga sida. Jag vet inte men så känner jag. Därför ska det bli så kul att få visa dig och också uppleva Indien med dig. Guida dig i yoga och här i Kerala njuta av ayurvediska behandlingar tillsammans.

IMG_6233

Andra resan är ett ashtangayogretreat på stranden i Goa 28/11-5/12 HÄR HITTAR DU INFO Några av tjejerna som var med på förra årets resa har anmält sig igen. Så mysigt var det. På den här resan kan det vara bra om du har lite erfarenhet, att du provat på ashtangayoga. Jag reser regelbundet till Goa, så vi kommer alldeles säkert lägga in någon spontanutflykt.

IMG_6171

Här guidade jag förra årets deltagare i en meditation. Hela tiden ackompanjerade till vågorna. Jag lovar att det är en plats som det är lätt att landa på. Hitta lugnet och njuta av sol och bad och yoga.

IMG_2995IMG_5795_MG_4459IMG_6175IMG_3338IMG_6164

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *