imperfect is the new perfect

IMG_8322

På landet. Har precis avslutat min morningpractice. Har efter ett uppehåll börjat med ashtangayogans andra serie igen. Bakåtböjningar. Djupa bakåtböjningar. Jag är redo för dem nu. Ibland måste jag ta en paus från att gå in i det där djupa, inte reta nervsystemet. Det är när livet snurrar på och jag inte hinner med livet. det kanske är svårt, det kanske utmanar mig på ett eller annat sätt. Men när jag känner mig stadig. När kroppen är stark och psyket är med då vill jag. Då vill jag böja mig bakåt, öppna upp = release.

Skratt – gråt
gråt – skratt

De ligger så nära varandra. Går lite hand i hand. De behöver varandra. De är båda uttryck. Vi är bara så mycket räddare för gråten. Men ni vet känslan när man får gråta klart. När tårarna tar slut, för den gången. Hur skönt det är, precis som att efter regn kommer solsken. Allt blir klarare. Konturerna skarpare. Skärpa. Som att livet kläs in i ett par läsglasögon med styrka 2+. Allt blir så mycket tydligare smutsen och dammtussarna i hörnen, men också de vackra rynkorna som visar att livet levts. Jag är jag. Jag är också det där som jag tidigare inte ville se. Baksidan. Det jag tidigare kanske dolde, rymde ifrån, inte vågade se. Skämdes över. Jag är allt det där. Också. Men det är okej. All is good.

Gråt och skratt. Det förlösande skrattet, ni vet när man skrattar så där mycket att man nästan kissar på sig. Man skrattar så att tårararna rinner. Fnissattack. Skrattattack.
Lugnet som infinner sig och att man på nåt märkligt skalat bort alla hinder och det snarare är en raksträcka rätt ini hjärtan. Förbi tvivel, förbi allt och rätt in i roten, det vill säga det som är ens person på riktigt. På RIKTIGT. Jag vill bara vara på riktigt, allt annat går bort. Orkar inget annat.

Får många frågor om hur jag ska göra med mitt ickebröst. Om jag bestämt mig. Det har hänt nåt. Jag är glad att jag väntat. Jag är fin som jag är. Jag vill inte ha silikonbröst. Jag vill inte operera in nåt i min kropp. Jag har vant mig och vet ni jag gillar det som är nu. Jag har vant mig.

Imperfect is the new perfect

IMG_8316

0
0