sluta inte yoga

Nu har jag varit hemma i en vecka. Och oj, vad den här veckan gick fort. Det är alltid så mycket att fixa, att stå i, ordna med efter en lång bortavaro. Dessutom är det alltid så mycket som ska fixas innan sommaren. Jag har haft 2-3 möten om dagen. Nästa vecka blir också tuff, då har jag dessutom lyckats trycka in en utbildning. Hur jag nu tänkte…

Men sen, blir landet min bas. Jag längtar ska bli så härligt att vara där en längre period igen. Känns som man tvingas ner i en lägre växel på landet.

_MG_8794

Bildtext: Det här är en gammal bild från när jag drev en yogastudio i Båstad. Yogavita. En så fin studio med utsikt över äppelträd. I nio år var jag där. Nu är min studio ambulerande. Jag åker dit jag blir kallad. Och med det ”skrivet” vill jag uppmana er att då och då gå in på min hemsida och kolla in under events, om ni vill yoga för mig. Lyssna på mig. Träffa mig. Passa då också på att ta med böcker av mig, jag signerar så gärna. Det har kommit upp lite nya grejer på min hemsida. Events och kurser. HÄR hittar du direktlänken Det är Knipworkshops och ashtangayogahelg i Skåne. Och härliga resor. Håll utkik där då och då. Det är lite grejer som är på väg in, yoga i Strängnäs bland annat. Jag hoppas vi ses på någon yogamatta någonstans.

Det finns ett par platser kvar på Goaresan. Så boka redan nu om du vill vara säker på att kunna hänga med. Vi kommer att vara en mindre grupp. Max 16. Det är ett bra tillfälle att kunna gå in för att lära sig grunderna i ashtangayoga och börja med Mysorepractice. HÄR hittar du info om Goa-resan

detsamma gäller härliga hathayogaresan till Kerala som kombineras med ayurveda. Det blir härligt. Den har också fyllts på, så för att säkra en plats är det bra att anmäla sig HÄR hittar du info om Hathayoga & ayurveda-resan till Kerala

_MG_2396

Och var du än befinner dig i sommar. Om du är på resande fot. I en liten stuga på landet. I stan. Eller var du nu är. Sluta inte yoga. Fem solhälsning A och fem solhälsning B varje dag. Jag lovar dig, du kommer att må bättre. Känna dig piggare. Solhälsningarna kan vara världens bästa start på en dag. Så sluta inte yoga bara för att du har semester, eller för att du inte har en lärare, eller för att du inte har plats att rulla ut din matta. Jag har slutat att ge mig själv anledningar för att inte göra min yoga. Det är disciplin. Så tacksam för det. Mattan rullas ut i korridorer, i trånga utrymmen. Bara mattan får plats så får jag anpassa min yoga efter utrymmet. Men jag lovar dig jag hade blivit galen om jag inte haft den disciplinen. Jag behöver yoga för mitt psyke. För mitt bagage. För allt det livet kan utsätta oss för. För att kunna hålla en jämn nivå. För att inte leva i toppar och dalar. För mig är yogan numera vardag. Var dag. Världens bästa redskapslåda som jag bär med mig.

4 reaktioner på ”sluta inte yoga”

 1. Jeanette Löfgren

  Åhhh…… yoga i Strängnäs!!! 🙂 vad glad jag blir… bor drygt en mil därifrån…. de här ska jag ha koll på!! Vill så gärna yoga med dig utan att behöva åka så långt!! 🙂 Du är såå inspirerande och en sån härlig förebild! Tack!! ❤

 2. Hej Karin!
  Tack för dina inspirerande ord om yogans betydelse för kropp och själ! Har precis som du gått igenom en tuff cytobehandling och strålning, efter att förra sommaren fått bröstcancer.
  Jag har hållit på med yoga i 12 år och nu blev det än viktigare, det har verkligen varit en lisa för både kropp och själ.
  Jag är så oerhört tacksam för det verktyget och där har dina böcker och blogg inspirerat mig mycket!

  Vi är tre yogisar (2 av oss har haft bc) som satsar på att under våren -17 åka på en yogaresa, har du nåt på gång då?
  Kram Ulrica ?

 3. Det finns många vägar till god hälsa – och min är att äta artegen mat.

  ”Låta maten vara vår medicin och medicinen vår mat !” – sagt av Hippokrates för ca 2500 år sedan – och det gäller fortfarande – eller ?

  Mera om det ämnet på min URL-länk.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *