jag är på Mallis

FullSizeRender88

Jag är på Mallorca. Och jag har det så bra. Dels har vi yogaretreat. Men vi gör också lite yogarep och annat. Bo utanför Palma, i en by vid havet som heter Cala Llombard. det ligger väldigt nära Santany. Vi bor hemma hos Petra som driver yogaklädesfirman Santani. Och vi har det så härligt.

2 reaktioner på ”jag är på Mallis”

  1. Anna Fästh

    Hej Karin, låter toppen skönt. Frågar dig här om Yogan den 1 oktober, har anmält mig och försökt komma i kontakt med den yogastudion men jag får ingen respons Hur göra? Ha det fint på Mallorca. kram Anna

    1. Hej vi har det så härligt här på Mallis. Men imorgon åker jag hem till Sverige. Knipworkshopen första oktober hålls på Mias yogastudio i Sundbyberg. här är hennes mejl Mia Lindén Lycka till

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *