nya möjligheter i storstädarmånaden Januari

Nytt år. Nya möjligheter. Ut med det gamla och in med det nya. Jag började det nya året med att äta en pizza. Det gjorde mig tung, men det var exakt vad jag ville ha i den stunden. Go with the flow, eller dit hjärtat leder dig och jag ville ha en pizza efter allt nyårsfirande.
Jag ville ligga under täcket och titta på film efter film och känna att magen var full av allt gott.
Jag ville det.

Sen dag två  på det nya året gick jag och yogade för en av mina första yogafröknar, Maria Boox  och det är så härligt. Går en fem dagars mysoreworkshop. Så fin början på det nya året.

Det handlar om balans.  Att hitta balans i livet i alla avseenden.

Min bok 21 dagar till ett lättare och friskare liv går nu att beställa både på bokus och adlibris. Så kul. Jag hoppas den ska bli en liten spark i baken på de som behöver och vill ändra om lite. Starta om. Bli lite mer gröna. Rensa, rena och röja. För äta pizza varje dag skulle jag aldrig vilja.

Men att göra en utrensning handlar ju inte bara om att detoxa med maten, utan också om dina egna tankar. Städa upp och ta hand om sig själv.
Oj, vad jag behöver det, ofta.

Så nu har jag bokat tid på en tarmsköljning och så har jag bokat in mig på den här detoxen. Jag rekommenderar den. Och vad mycket jag kommer att få gjort när jag inte behöver tänka en sekund på att laga mat, förbereda. Jag ska bara sitta och skriva och äta supernyttigt. Lyxigt värre, because im worth it…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *