vilka mirakel vi är

Tänk vilka mirakel vi alla är. Att vi går runt och bär på ett helt universum. Jag är så fascinerad av kroppen och kroppens ständiga önskan att vara i balans. Läkekraften i oss om vi vågar lyssna på kroppen.
Känns som en fin tanke att tänka: Tänk här går jag runt och bär på detta mirakel, det vill säga mig själv…
Tänk på allt som sker på vår insida.
Så fantastiskt.
Se den här filmen
Fick den skickad till mig av Saga-Mariah, som formgett min bok, gjort den så fantastisk vacker: Jag vill fan leva som du nu kan beställa hem. Gör det. Köp den, beställ hem den. Ge bort den, läs den själv och köp in den till ditt företag, vårdinrättning, yogastudio. Jag är så stolt att den här bloggen till slut blev en bok. Mina dagboksanteckningar från den värsta tiden i mitt liv, men som också öppnade mina ögon och tvingade fram krigarprinsessan i mig. Och mycket tack vare era hejarop. Ni anar nog inte hur viktiga ni läsare var för min läkning. Känns som jag inte kan tacka er nog.
Nästa vecka kommer jag att vara på bokmässan i Göteborg från torsdag till söndag. Ta med er bok, jag signerar den så gärna. För vi ses väl där?
Jag vill fan leva (pocket)
 FotoNu har också tidningen Hälsa kommit ut och i det här numret hittar du en intervju med mig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *