detox mitt i stressen

Från askan in i elden. Ja, lite så var det att komma hem från Vidarkliniken. Jag är utvilad, det är jag. Men jag var inte riktigt beredd på hur snabbt man kommer in i vardagsstressen. Hur svårt det är att inte falla in i att småspringa gatan fram, hasta till affären eller posten, eller vart det nu är man ska.Att tempot i storstan är snabbare. Svårt att värja sig.
Ibland måste jag sätta mig ner och andas långa djupa andetag för att liksom hitta tillbaka till lugnet. Till att sitta på den där bänken i äppellunden på Vidarkliniken, eller där vid dammen som är fylld av näckrosor och höra porlet från den vackra vattenrenaren.
Veckan har varit fylld av möten och omslagsfotografering och jag är så tacksam att jag hoppade på Cissi, Erika och Filippas cleansevecka. Har mitt i all stress ändå ätit bästa bästa maten.
Så veckan har ändå varit bra, trots det stressiga.

Du hittar tjejerna här:
Cissi Davidsson Curlyfood, Hagagatan 42, Stockholm
Erika Billysdotter, Frontraw (henne hittar du också på samma adress)
Filippa Salomonson, Raw Clarity

Vad sägs om en shot på gurkmeja, citron och ingefära.

Varje dag hämtade jag såna här påsar fyllda med godaste gröna rawfoodmaten. Sån lyx. Så fantastiskt gott och lyxigt.

Det här är Cissi och Erika. Jag har känt Cissi i några år nu, hon har lagat maten på flera yogaretreat som jag varit på som Atmajyoti arrangerat. En gång i tiden lämnade vi in ett superbra synops om att få göra en matbok ihop. Det var för mnga år sedan och förläggarna var mer; Näe, vi har redan gett ut en vegokokbok för fyra år sedan… Det är för smalt. Tänk vad det ändrats på de här åren. Go green is the only way…

En smaskig tacolunch

En fullständigt ljuvlig efterrätt med chaismak.

  Men favoriten av alla måltider var ändå den här handburgaren. Nu är bara frågan hur ska jag vilja äta min egen mat efter den här underbara detoxen?

2 reaktioner på ”detox mitt i stressen”

  1. Maten ser supergod ut, önskar så det funnits liknande ställen i GBG, så att man kommer "igång" & med de rätta grejerna, men det finns inte, iaf inte vad jag vet. Ha en härlig helg!/Lan

  2. Åhh det hade varit fantastiskt med ett sånt ställe i Göteborg! Tyvärr befinner sig Gbg fortfarande i burgerstadiet, det tar nog ett par år till innan göteborgarna är redo för raw food. Hade gärna gjort en sån cleanse!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *