dvd-glädje

Fick det här fina mejlet:

Hej Karin!
Nu har min son Tom kommit! Tack vare fokuserad förlossningsträning med hjälp av dina DVD:er gick förlossningen oerhört bra, med enbart andning som smärtstillande. Nu sätter jag igång med mamma-yoga och låter min gravida vän låna DVD:erna tills det eventuellt blir tillfälle för fler barn för min del.
Tusen tack!
Ha en fin sommar
kram
Linda

Vilken lycka. Fantastiskt. Ett nytt liv som andades fram. Grattis Linda. Så glad att dvderna vi gjorde för ett par år sedan hjälper och kan göra förlossningen lättsammare, men också vara ett bra redskap när man ska bygga upp kroppen efter graviditet och förlossning. Om jag hade en tidning (eller webisda) som riktar sig till gravida och blivande föräldrar så skulle jag köpa loss de här dvderna och göra dem till nedladdningsbart material. Ja, jag är väldigt stolt över serien Yogaliv som spelades in 2010, tror jag det var. Det var då jag började med Knip mer och mer. Det är kul att knipet blivit så viktigt, jag har alltid känt hur viktigt det är.
Knip för bättre hälsa (inbunden)
Igår blev jag intervjuad av en dansk tidning om vikten av att knipa. Det var skoj. Framförallt var det skojigt att försöka förstå varandra. Tänk att språken ändå är så olika, men ändå lika om ni fattar vad jag menar. Jag älskar Danmark. Borde åka dit snart. Någon som vet om det är någon härlig yogakurs på gång i Köpenhamn? Tipsa mig gärna.
Här tipsar jag om mina dvder som riktar sig till tjejer som är gravida. En bra present till en gravid väninna, syster, hustru eller kollega. Just saying 😉

Yogaliv: Karin Björkegren - Gravidyoga (DVD)Gravidyoga

Yogaliv: Karin Björkegren - Yoga inför förlossningen (DVD)Yoga inför förlossningen

Yogaliv: Karin Björkegren - Mammayoga (DVD)mammayoga

3 reaktioner på ”dvd-glädje”

  1. Hade jag haft råd/tid o jag vet inte allt som begränsar mig, kanske främst självförtroende, så hade jag åkt och yogat för David Swenson hos Yogamudra i Köpenhamn 23-24 augusti. Han är en inspirationskälla för mig.

  2. Vet inte om du kan se mitt inlägg men jag hoppas det för jag är mycket intresserad av få köpa dina DVD filmer men jag hittar dem inte på någon hemsida som har kvar dem längre! Har du kanske något tips vart jag kan finna dessa? Eller köpa dem direkt från dig?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *