dumma dumma förkylning

Jag kände att det var på väg redan i lördags. Men lyckades hålla det från mig, men så igår. Jag är så dunderförkyld. Ingen feber, men öm i kroppen och en näsa som rinner. Blev ingen yoga i morse. Nu ligger jag här och kurerar mig, dricker en massa te och sprutar upp saltvatten i näsan. Ikväll har jag och Cissi knipworkshop och rawfoodprat på Lila Lotus. Det är fullbokat och min näsa rinner. Jag har som sagt inte feber, men känner mig ganska hängig och inte mitt allra bästa jag direkt. Man vill ju känna sig på topp när man ska ha en workshop…
Det är faktiskt första gången jag blir förkyld sedan jag blev sjuk i cancer. Peppar, peppar ta i trä det är ändå ganska bra tycker jag.

Här nedan. Det är jag och min bror Sven. Jag la in bilden på instagram och skrev nåt i stilen; Innan jag började med oljor, var jag mer inne på smink… Jag kanske är tre år.

En läsare uppmärksammade ”radion” i bakgrunden. Men det är faktiskt ingen radio utan en värmelampa med infraröttljus som vi brukade sitta framför när vi var på gång att bli sjuka. Poppis på 60-talet. Min morfar var psykiatiker och mamma (som är kemist) berättade att han var ganska negativ mot antibiotika. I alla fall det där vårdslösa intagandet av det. Han hade ju rätt. Kanske är det därifrån jag fått min något ifrågasättande inställning till läkemedel. Och det är verkligen min uppmaning till alla, läs alltid om biverkningarna på ett läkemedel och väg för och nackdelar. Gå alltid in i din sjukdomsbehandling med öppna ögon. Ta reda på fakta och fråga en gång till. Jag tror på att vara en ifrågasättande patient. Glöm aldrig bort att det är ditt liv. Din kropp. Var rädd om dig.
För ett antal månader sedan skrev Sanna Ehdin om en värmelampa. Den här
Jag kom ihåg mina föräldrars gamla värmelampa, så jag köpte den här direkt. Idag sitter jag framför den och försöker få bort förkylningen. Den är också toppen när min högerarm är överarbetad. De tog ju en del lymfkörtlar i min armhåla, så min arm har en tendens att svullna. Den här hjälper till att ta bort värken. Men den funkar fint mot förkylning också.

1 reaktion på ”dumma dumma förkylning”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *