Oj, oj vilken vecka

 

Oj, oj vilken vecka. Först fick jag det fina hederspriset i Guld äpplet kategorin Hälsoprofil av tidningen Hälsa och så möjligheten att få prata om nya boken på Nyhetsmorgon i morse. Här kan ni se det inslaget  Jag har fått så många mejl, så många som har hört av sig och vill veta mer om oljorna. Jag lovar det kommer. Ni ska få alla mina tips. Mycket finner ni i boken såklart. Hoppas ni kommer att gilla den.

Frisk och strålande hy : på naturlig väg (inbunden)
 Här kan man bevaka boken på adlibris
och här på Bokus
Några har hört av sig och vill veta hur jag äter, hur jag tänker, hur jag tränar och vill att jag ska skriva en bok om det. En inspirationsbok. Tack snälla alla, vad ni är gulliga. Vem vet, så kanske det blir…

Förutom en skojig och lite småpirrig morgon, så fyller min pappa år idag. Så vi gick dit med en blomma och åt våfflor gjorda på bovetemjöl. Så gott. Och så klart min pappas favorittårta

Min mamma sparar på allt. Så vi gick igenom gamla kort.

Här är jag och pappa. Han blev intervjuad i tidningen VI och jag nästlade mig in och fick vara med jag med.

0
0