idag är en sån dag

Jag la ut den här länken igår åkrarna gödslas med p-piller på facebook. i natt har mina tankar också snurrat rejält kring det. Det är helt jävla galet.
Så undrar vi varför den hormonella cancern ökar?!
Vi vet att vi får i oss hormoner via vårt dricksvatten. För var ska alla läkemedel som vi stoppar i oss dagligen ta vägen? Och när det inte rensas ordentligt i reningsverken. Jag har skrivit det förut här på bloggen och nu helt uppenbart så gödslas våra åkrar med det överblivna slammet.
Vi får också i oss hormonstörande medel  på andra sätt, som via teflonpannor, olika förpackningar och liknande.
En enda stor coctaileffekt.
När jag var dagligen på sjukhuset fick jag höra av vårdpersonalen att de upplevde en ökning av den hormonella cancern.
Jag är med i flera bröstcancergrupper på facebook. Jag läser ofta om unga tjejer som fått cancer när de är gravida. Det är alltid hemskt, sorgligt och överjävligt när någon får cancer, men det är något som känns så himla fel och konstigt när unga tjejer mitt i gravidglädjen drabbas av cancer.
Det är något som inte stämmer.
Jag har mina teorier att vi kvinnor är lite som öppna mål när våra hormoner skjuter lite extra i höjden, eller i botten. Som när vi blir gravida och när vi är på väg in i klimakteriet. Man vet också att män som gjort behandling för att bli kvinnor, att det finns en ökad cancerrisk där.
Vi måste ta på allvar att den hormonella cancer ökar, för det kan inte vara rätt någonstans.
Det finns dagar när jag bara vill flytta till Järna och leva antroposofiskt, idag är en sån dag.