mina dagar i bilder

Jag har haft så härliga dagar. Yogar varje dag mellan 7-19. Dels är det egen ashtangayogaträning och teknikklasser, men vi går också en utbildning i RestorativeYoga. Alltså, den yogaformen är helt fantastisk. Jag ska medge att jag tycker att yinyoga är härligt, men Restorative, oj, den formen kommer bli stor här hemma hoppas jag. Det är en form som är toppen för oss stressade storstadsmänniskor och som Rehabform för oss som haft (eller har) cancer är det fantastiskt. Nu lär jag mig lite grunder så jag jag kan göra på mig själv hemma.
Dessutom går jag en Cleanse8 kur till. Gick ju en i våras och nu höststädar jag kroppen med Josefine Jägers fantastiska kombinationer. Alla gifter ska ut ut ur kroppen. Jag ska göra min kropp till ett tempel, det friskaste templet.

 Varje morgon i en vecka möts man av den här unga kvinnan, Josefine Jäger, som fixat världens godaset mat. Eller juice, för man juicar de tre första dagarna.

 Helt underbara juicer. Josefine har en sån fingertoppskänsla. Man är lycklig varje gång man får sitt paket med sig hem. Och nötmjölken som man ska dricka på kvällen under juiceperioden, den är så himmelsk att jag vill regredera och skaffa en nappflaska så att det kommer ut lagom mycket nötmjölk. Ni vet så man får njuta ordentligt.

 Som ett enda sleep-over-party är Restorativeyogeutbildningen. Jag är så glad att jag anmälde mig till den på Atmajyoti

Fina yogasockor som Therese som driver Ashtangayoga-Enskede säljer

 Och underbara Marla som tillsammans med sin man Ron driver DownwarddogYoga i Canada. Det är Marla som håller i Restorativeyogautbildningen

Ron håller i teknikklasserna, där vi också lär oss massor. Det är kul att Ron och Marla är tillbaka. De har massa kunskaper. Jag har gått tre eller är det fyra teachertrainings med dem. Jag rekommenderar dem varmt. I början på nästa år har de utbildning och retreat på Costa Rica, Bara ett tips.

Och så Ruthie som är Annelies urgulliga hund var med på ett par pass. Annelie driver yogastudion ashtangaUppsala

 Man nästan domnar bort i ställningarna och stressen försvinner.

 Marla har en så fin vattenflaska. Vill också ha…

 Här har Ann-Sophie domnat bort

1 reaktion på ”mina dagar i bilder”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *