stoppa tiden

 Vill inte åka hem. Måste jag? Sensommar på Björkö, i vårt hus. Jag vill stoppa tiden. Stanna. Vara kvar. Bara en liten stund till.

I den grönagröna busken har en liten gren ändrat färg. Några har tydligen bråttom till hösten. Inte jag. Jag vill stanna tiden.

Var ensam på landet i helgen. Det var helt underbart. Inte att vara ensam, men att få vara på landet. Jag ville inte åka hem. Nu är jag i stan och det är superhärligt det också…
Kanske bara ska acceptera faktumet att jag gillar båda. Att vara i stan betyder att jag kan gå Döbelnsgatan fram för att komma till yogan hos Charlotte på Odengatan. Där var jag i morse och det var så härligt, så härligt. Å, vad jag älskar att yoga. Kroppen älskar yoga. Yogan gör mig glad, stark, frisk, hel, vacker, pigg.
Jag har träffat så mycket människor genom yogan. Det är härligt. Yoga betyder ju förening och man kan verkligen förenas i en sak, att man gillar yoga. Jag har träffat många väldigt begåvade personer i yogan. Multitalanger. En sådan är unga Ellie. Hon är bara några år äldre än min dotter, men hon har alltid haft en sån stark drivkraft. Vetat vad hon vill, vågat ta för sig, stå upp. Det är häftigt.
 Nästa vecka ska jag och Mira gå och titta på Ellies uppsättning på Dieselverkstan. Ellie, eller Eleonora  som hon egentligen heter var också Miras yogafröken ett tag. Ellie är en fantastisk yogafröken, med en enorm kroppskontroll och kroppskontakt. Jag kan avundas den känslan för kroppen som många dansare har. Det ska bli väldigt kul att se hennes uppsättning på torsdag 29/8 på Dieselverkstan. Kom du med!

Här kan du läsa mer

Här kan du se en trailer på uppsättningen Creativity across boarders

Här köper du biljetter