fredag, lördag, söndag åsså måndag

Trodde att jag skulle åka till landet i helgen, men jag blev kvar i stan och har nu nästan skrivit klart mitt ”kapitel” i ett par tjejers bok som förhoppningsvis kommer ut i början av nästa år. Projektet är hemligt än så länge, men jag är så glad att jag blev tillfrågad. Så nu ska jag bara fila på texten och förhoppningsvis kan jag skicka in den i veckan.

I söndags bestämde vi oss för att åka till Ikea. En del i mitt anticancerliv är att byta ut all plast i köket. Bort med stekspadar i plast, durkslag i plast. Ja, ni fattar. Plasten blir farlig när den värms upp. Och Ikea har ju bra grejer i rostfritt stål för bra priser.

 Mitt hår är på utväxt. Förstår ni min glädje över det? Jag längtar så efter mitt långa hår. Men nu är håret så pass långt att det liksom inte syns på mig att jag haft cancer. Nu är det mer ”tanten ville ha en lite busig frisyr” 😉 Och det kan ju vara okej ett tag.
Idag måndag har jag haft fullt upp. Jag går ju på AAA-kliniken, typ varje dag. Jag har nu gått fyra gånger och jag ska försöka gå två gånger till den här veckan och hela nästa vecka. Jag får akupunktur och så masserar de min onda arm och idag släppte det. Naprapaten tryckte på några punkter och det gjorde så ont att jag höll på att kräkas. Men så släppte det. Ska bli spännande att yoga på det i morgon. 
Sen åkte jag till ett möte med Josefin som driver Jfinecuisine. Hon kommer att ha en stor del i min väg tillbaka. För ni har säkert förstått att det just nu är operation bli frisk, stark och friskare i mitt liv. Hur tänker ni? Jo, jag har nämligen blivit erbjuden att bli en cleanseambassadör, så 30 maj ska jag gå en åtta dagars cleanse-kurs hos henne. Jag längtar så. Den här tjejen kommer att bli stor inom hälsa. Det är mer, vem är först att ge henne ett bokkontrakt?! Jag lovar. Hon är all-in. Hon stoppar inte bara nötterna i en påse och sätter på en snygg etikett. Jag blir så imponerad av unga tjejer som tar för sig på det där alldeles självklara och smarta sättet som jag så gärna önskat att jag hade när jag var i hennes ålder. Hejaheja Josefin. Vi gick igenom lite om nedtrappningen inför kuren. Som tur är verkar jag äta så pass bra redan innan, så det verkar inte behöva bli så mycket förändringar innan. 

Och imorgon tisdag, kom till Hälsa för alla på Drottninggatan 31, då lanseras Moonsun, bästabästa hudvårdsmärket i världen (jag vet jag lovar stort, men jag skulle aldrig säga så om jag inte menade det) och som grädde på moset så får ni 10 % på alla produkter i morgon. Mia och Jenny som driver Moonsun är hudterapeuter i grunden och det är verkligen två tjejer som gjort den hudvård som de själva sökt. I morgon har ni möjlighet att träffa dom i Hälsa för alla butiken och ställa frågor. Moonsun på facebook
Här är Moonsuns hemsida och nytt är att man nu kan beställa från både Norge och Danmark nu. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *