måndag i Stockholm

Så här vacker var himlen när tåget igårkväll passerade Alvesta. Som om himlen brann. Tur för SJ att liksom världens vackraste film visas utanför fönstret när man åker deras tåg.

Vad är det med SJ, snabbtågen är alltid försenade? Jag var försenad ner till Lund, så jag missade mitt tåg till Helsingborg mitt framför näsan. Så näsligt. Och snabbtåget hem från Skåne var försenat med en halvtimme. Jag var inte hemma förrän halv ett i natt. Så jag tog sovmorgon och skolkade från yogan. Kände att jag behövde skrota runt lite här hemma.
Det var jättemysigt att vakna upp bredvid Ray.
Im such a lucky, lucky girl.
Love’s In Need Of Love Today, kanske egentligen varje dag.

Måste, måste lägga till ännu en härlig låt Just give me an reason – PINK

Känns som en bra måndag, en kärleksmåndag. Lovely Monday.

 Tänkte att ni kanske vill se min vän i Viken? Här är carin. Carin har sysslat med träning i så många år. Nu driver hon Sans & balans i Viken, Skåne. Carin har många strängar på sin lyra och en är att hon är pilatesinstruktör. Och jag som aldrig tränat pilates, kände bara JA. Det här vill jag lära mig. Gick en superbra klass i pilates igår morse och innan jag åkte hem fick jag testa maskinerna. Vill man komma åt sin inre muskulatur är verkligen pilates toppen. Så nu får jag kolla upp vad Stockholm kan erbjuda. 

Ikväll hoppas jag får biljett till föreläsningen på ABF. Anticancer – ät dig frisk. Några svenska experter som ska prata. Intressant.

2 reaktioner på ”måndag i Stockholm”

  1. Hej
    Jag kikar in på din blogg snudd på var dag, du stärker, inspirerar och jag har precis beställt två dvd av dej. Önskar jag kommer igång med yogan igen:)
    Tack för att du delar med dej av dej själv
    //jenny

  2. Hej Karin! Jag gör både yoga och pilates sedan länge och kan inte vara utan något av dem. Båda kräver lugn och medvetenhet och man kommer åt den inre muskulaturen och sträcker ut kroppen i båda aktiviteter, men andligheten, den når man bara med yogan:)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *