viktiga artiklar

Tack Nina som skickade länken till viktig information Ökning av bröstcancer i Sverige med 20 % på fyra år. Det är heeelt galet. Och ännu mera galet att man på Nya Karolinska ska särskilja bröstcancerpatienter från övrig cancervård. Hur tänker man då?
Hur inihelskotta tänker man där? Galet helt enkelt.
Så när jag läste den artikeln, kom ännu en intressant dagsfärskartikel upp Kemikalier bakom flera sjukdomar.
Ni måste läsa båda.
Jag skrev ju att man hittat PCB i minkarna i Märsta och att det vore intressant att veta om den hormonella cancern ökat just där.

Vår värld, vår värld.

Hade tänkt att skriva om något helt annat, men det här kändes viktigast.

Nu ska jag gå till matsalen och äta kvällsmat, sen ska jag få fot och benmassage och en hjärtkompress mot hjärtat. Undra om jag kommer att somna klockan åtta ikväll igen. Livet som bebis är ganska behagligt. Jag har också dansat M idag och målat. Det blev en bild på hur det känns när Ray håller om mig. Jag tror jag längtar väldigt mycket efter honom nu.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *