bra dagar

Dagsform: Upp och yogade sex i morse, vi var några få i studion. Men det var så härligt. Yogan lyfter mig verkligen, kapotasana, pincha och bryggor. Min kropp är stark, seg som den björk jag är och envis som det lejon jag är. Haha, jag har alltid bilder i huvudet. Skulle blivit serietecknare, eller fortsatt med att teckna och måla. På gymnasiet gick jag Hum/estetisk variant, med konst som specialämne. Jag åkte till och med på italienska- och konstkurs till Capri när jag var sexton år. Jag var yngsta deltagaren och jag åkte själv. I tre veckor var jag borta och målade akvarell och kroki och lärde mig italienska. En så rolig, berikande och rolig resa.
Idag är en sån där dag, då jag glömmer bort, i alla fall då och då att jag har cancer. Så ser jag mig i spegeln och ser att jag har en port inopererad i min bröstkorg och väldigt kort hår. Så kommer jag på det. Så där håller det på. Men jag tror att det är bra, att det är att vara här och nu och just nu är bra dag. Så jag njuter av det. Ingen huvudvärk. Inte ont i tänderna. En bra dag, lite trött bara, men vad gör det…

Pino, som blivit väldigt bevakande. Som en liten vakthund, sen jag fick cancer, höll koll på min yogamatta i studion. 
Idag är en bra dag, ska ta och umgås med familjen. På gården har grannarna flyttloppis, har fyndat lite.Njut av din dag du också. Njut av livet. Njut. För det ska jag göra.

2 reaktioner på ”bra dagar”

  1. Åh va härligt med dina bradagar! Åh lilla gulliga Pino! Tänk våra vovvar, de trognaste vänner i nöd o lust! och det är som om dom förstår såå mycket, mer än vi tror… Njut av din fina dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *