livet fortsätter

Mitt i alltihopa, allt det jag går igenom just nu, så är jag fortfarande taleskvinna för Moonsun. Först tänkte jag att det blir ju kanske väldigt konstigt. En cancersjuk taleskvinna, en kvinna som fått bröstcancer, men så tänker jag att varför inte.
Varför inte?
Jag är ju fortfarande Karin, som värnar om en frisk värld, ett frisk inre ett sunt liv, både invändigt och utvändigt inte bara för mig själv utan för alla andra.
Hur viktigt det är att vi värnar om det.
Om maten vi äter, krämerna vi smörjer in oss i, tankarna vi tänker, ett enda kretslopp.
Och även om jag är sjuk nu, drabbad av cancer, så ska jag överleva. Ta mig ur det här och jag ska ju fortsätta att försöka leva så vanligt i mitt liv så mycket som jag bara kan.
Jag vill inte vara satt på reservbänken. Jag vet att det kommer dagar när allt känns tungt, svårt och jag är svag. Jag vet det. Jag har ju redan också känt på flera såna dagar.
Men jag måste också våga vara i de starka dagarna. Jag tänker inte bli ett offer. Även om natten visade lite på hur det kommer att bli, den var väldigt ångestfylld. Kunde inte sova och var så väldigt beroende av att ha Ray nära. Att han höll min hand, att han kom med en iskall handduk och la på min panna, och med flädersaft och vår kärlek. Nu testas äktenskapet, hur starka kommer vi inte att bli, hur sammanväxta när vi tagit oss igenom den här resan. Jag och min stora kärlek, min älskling och jag.
Och så tänkte jag, nu om någonsin är det viktigt med hudvården. Att ta hand om min kropp och hud på allra bästa sätt. Smörja in mig med det bästa produkter, utan kemiska tillsatser eller cancerogena tillsatser. För huden kommer att torka ut, slemhinnorna kommer också att förändras, torrt i ögonen, blåsor i munnen, lätt för urinvägsinfektion och torra slemhinnor i underlivet. Och apropå det läs den här länken:Naturligt snygg
Och om du ännu inte varit inne på Moonsuns hemsida och webshop MOONSUN, så uppmanar jag dig nu att ta dig dit. Och jag lovar dig, jag har aldrig älskat ett skönhets/hudvårdsmärke som jag älskar det här. Jag har använt produkterna i fem år och jag är den trogna typen. Men Moonsun har jag ingått ett äktenskap både de bra och lätta dagarna, men också de mer sorgfyllda och tunga dagarna.