love your skin

För fem år sedan hittade jag till Moonsun, och jag blev hooked direkt. Sedan dess använder jag bara deras produkter, deras hudvård och jag mår bättre och har fått finare hud. Visst åldras jag, men jag låter min hud åldras med de bästa produkterna, det renaste innehållet, som självklart inte är testat på djur.
Moonsuns koncept passar min livstil.

 Jag går så regelbundet jag kan på Moonsuns behandlingar, men framför allt tar jag hand om min hud varje dag med deras oljor som är som guld för mig. Varje gång jag besöker Moonsun får jag så mycket kunskap om huden, Jenny och Mia som driver Moonsun sitter på så mycket klokskap om hur man tar hand om sin hud på bästa sätt, så när de frågade om jag ville vara deras ansikte utåt, så blev jag så glad.
Tänk att de frågade en snart 50-årig kvinna att vara modell för deras produkter.

Det var inget svårt beslut för mig: Klart jag vill! För jag kan på fullaste allvar säga att Moonsuns produkter är det bästa som hänt mig när det kommer till hudvård. Och jag har testat det mesta.
Så vill du ge dig själv och din hud den bästa presenten, börja smörj in dig med Moonsuns oljor.

Mer om Moonsun kan du läsa här: Moonsun

Karin Björkegren Jones om Moonsun Organic
Ålder: 47
Yrke: författare, journalist och yogalärare

– För mig är det viktigt att det jag smörjer in mig med, min dagliga hudvård, är gjord av naturliga och rena råvaror och att den inte är testad på djur.Jag vill leva så naturligt jag kan, och ta hand om min hud så snällt och smart jag bara kan. Jag tror inte på mirakelkrämer, som kostar en förmögenhet och som lovar guld och gröna skogar. Jag tror på yoga, bra mat, sömn och en bra hudvård så klart, som är naturlig och jag tror på att använda den varje dag. Därför blev jag överlycklig när jag hittade Moonsun och började använda Jenny och Mias produkter för fem år sedan. Min hud har blivit så mycket bättre och jag vill låta den åldras med Moonsun, för jag tror att jag kommer att åldras vackrast då.

bästa hudvården

2 reaktioner på ”love your skin”

  1. Vilka superfina foton, Karin! Riktigt, riktigt fina!
    Och verkligen roligt att DU ska vara deras ansikte för ingen kan väl passa bättre, dessutom är du vacker som en dag (att du har den "sifferålder" som du har är i det här sammanhanget enbart coolt)

    Och jag kan bara hålla med, Moonsuns produkter är alldeles ljuvliga.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *