den ömma modern

Jag har varit sjuk, hur har ni kunnat undgå det…
Jag har ju skrivit det här, ni är väl trötta på mig och mitt tjatande om feber. Jag är frisk nu. Jag tror att det är mirakelmedicinen Pau D’arco som fått mig frisk.
Ni ser hur jag håller på. lättlurad.
Hur som, de där dagarna jag låg däckad i sängen, ägnade jag åt att titta på SvtPlay och alla möjliga dokumentärer på kunskapskanalen. Jag vet numera allt om allting, som är en mening jag snor från en kompis facebooksida., apropå att ligga hemma, vara sjuk och zappa framför teven.

Visste ni till exempel att pandamamman bär sin bebis, kramar sin bebis och värmer sin bebis näranära i tre till fyra veckor. Hon äter inte eller dricker något under tiden, hon är så koncentrerad på att sin lilla bebis ska överleva, inte frysa ihjäl. Ibland är det så härligt att vara sjuk, vilka dokumentärer man har chans att se.

Den filmen var nog bland det sötaste, varmaste, finaste jag sett. En pandamammas ömma kärlek. Vackert.

1 reaktion på ”den ömma modern”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *