nåt jag stör mig på

Gå in här och kolla:fantastisk practice

Den här yogande tjejen, yogar helt fantastiskt. Allt ser så lätt ut, som en dans, så vackert. Hela filmen är suggestiv och hon är perfekt i sin kropp och bär bara små svarta underkläder. Men det är något jag stör mig på, hur fint det än är. Det ligger ju nån i den obäddade sängen. Man ser hårkalufsen. Mina tankar drar iväg, varför får vi inte se honom eller henne?
Jag vill se mer än en hårkalufs. För mig är det lite märkligt att man förbereder en inspelning av en fin yogapractice med att välja ett  vackert hotellrum, låta sängen vara obäddad och låta en person ligga i sängen, utan att låta den göra nåt som helst väsen av sig.
Man klipper in ett klipp på just hårkalufsen som sticker upp mellan lakanen. Ligger det nån där, eller är det en peruk?
Varför yogar inte han/hon?
Varför tittar inte han/hon på sin yogande partner, eller har han/hon blivit så blase att han inte har lust. Eller har de haft jättemycket sex, han/hon i sängen är så slut att han/hon slocknat, men hon är inte riktigt klar. Hon behöver göra ett yogapass först.
Eller som min kompis R sa, hon stör sig på att sängen är obäddad.
Ni ser vad en bild kan sätta igång i huvudet.
Men visst är hennes yoga helt underbar? Visst blir man inspirerad?
Men vad tänker ni om hårkalufsen?

4 reaktioner på ”nåt jag stör mig på”

 1. Vackert, absolut! För mig blir videon en bild av yoga som någonting man utövar tidigt på morgonen, innan världen riktigt har vaknat. Tänk att som barn vakna på morgonen av att ens mamma är i harmonisk rörelse till det tidiga morgonljuset. Eller kanske är det ens älskade man lägger ögonen på det första man gör. Något tryggt och lugnt att starta morgonen med. Är det kanske det de har velat förmedla? Det var så jag såg det.
  Tack för det fina klippet! Inspirerande, precis som du sa.

  Och så måste jag få tillägga att det är roligt att du fortsatt blogga, jag följer dig!

  kram
  Linnéa

 2. Jag tänker också att det är yoga mitt i livet. På morgonen. I vardagen. Filmen gör mig glad.
  /Sofia

 3. Jag tycker det känns som man tittar genom en glasruta, man kan tydligt se blänket och reflexerna från den. Som om man tittar på någon som inte vet om det. Men jag tror det är meningen, en lite hemlig sneak peak på något vis. Och visst rör hon sig fint men det stämmer inte riktigt med omgivningen för mig.

 4. Jag tänker som Linnéa, att hon har vaknat av sig själv tidigt som attan, nästan innan dagen har börjat, och har tillräckligt med ro inombords och omkring sig i sovrummet för att kunna börja dagen med det härliga yogapasset. Och jag tycker att hen som sover i sängen verkligen missar något, för hon är så vacker i sin yoga. 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *