nåt jag stör mig på

Gå in här och kolla:fantastisk practice

Den här yogande tjejen, yogar helt fantastiskt. Allt ser så lätt ut, som en dans, så vackert. Hela filmen är suggestiv och hon är perfekt i sin kropp och bär bara små svarta underkläder. Men det är något jag stör mig på, hur fint det än är. Det ligger ju nån i den obäddade sängen. Man ser hårkalufsen. Mina tankar drar iväg, varför får vi inte se honom eller henne?
Jag vill se mer än en hårkalufs. För mig är det lite märkligt att man förbereder en inspelning av en fin yogapractice med att välja ett  vackert hotellrum, låta sängen vara obäddad och låta en person ligga i sängen, utan att låta den göra nåt som helst väsen av sig.
Man klipper in ett klipp på just hårkalufsen som sticker upp mellan lakanen. Ligger det nån där, eller är det en peruk?
Varför yogar inte han/hon?
Varför tittar inte han/hon på sin yogande partner, eller har han/hon blivit så blase att han inte har lust. Eller har de haft jättemycket sex, han/hon i sängen är så slut att han/hon slocknat, men hon är inte riktigt klar. Hon behöver göra ett yogapass först.
Eller som min kompis R sa, hon stör sig på att sängen är obäddad.
Ni ser vad en bild kan sätta igång i huvudet.
Men visst är hennes yoga helt underbar? Visst blir man inspirerad?
Men vad tänker ni om hårkalufsen?

0
0