jag vill bara yoga Och sova

Ibland känns det som att man behöver en karta och en instruktionsbok för att leva ett liv. För att veta var man ska trampa ner sina fötter, och i vilken riktning man ska gå. Ibland känns också stegen som myrsteg, fast huvudet och kroppen liksom lutar framåt för att de vill fortare.
jag är ett lejon. Jag också en drake. Jag är så mycket eld. brinner så fort, har ofta så mycket energi. Så egentligen borde jag ta tillvara, de här stunderna när allt känns långsamt.
Det har varit så mycket förändringar i mitt liv på väldigt kort tid. Då när de skedde, en efter en hade jag nog inte tid att smälta dem. Intrycken.
Nu har istället tröttheten lagt sig som ett täcke över mig.
Jag vill bara yoga OCH sova.

2 reaktioner på ”jag vill bara yoga Och sova”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *