Thomasine är i Mysorehimlen

Den finaste av alla änglar, Thomasine lämnade oss igår kväll vid halv elva.
Hon var Thomas lilla flicka.
En älskad dotter och syster.
En älskad, svägerska, moster och extramamma.
Och en väldigt älskad vän.
Och, också en väldigt uppskattad och mtyckt lärare.
Vi är många som saknar henne och är ledsna nu.
Det är svårt att beskriva. Orden räcker inte.
Men jag ville bara skriva vad som kom över mig igår straxt innan det hände.
Jag kände så starkt att jag ville ringa Thomasine och säga att hon behöver inte vara rädd. För Patthabi Jois väntar på henne. Han står där och väntar med hennes certiering.
Jag är helt säker.
Vissa måste göra ända till tredje serien (det här gäller bara i ashtangayogan) för att bli certiferade av vår Guruji. Men jag tror att Thomasine hittade det redan vid sin första solhälsning.
Vissa har det bara.
Vissa är speciella.
Thomasine var speciell. Jag är så tacksam för att jag fick säga till henne, hur värdefull hon är för mig. Och hur tacksam jag är för att jag fick lära känna henne. TACK! Hon gjorde mitt liv värdefullare.
Och jag har lärt mig hur skört livet är och att vi måste vara rädda om varandra.
Jag tror att Thomsine har det bra i Mysorehimlen med Guruji (som är glad för han är där med sin fru och son). Och jag vet Thomasine ÄR hans älsklingsstudent.
Hon är i goda händer. Och hon vet hur mycket vi saknar henne.
Och det gör ont. Det gör jätteont.

13 reaktioner på ”Thomasine är i Mysorehimlen”

 1. Det känns så ofattbart att läsa att hon inte finns med oss i fysisk gestalt längre. Kände på mig att det gick åt det hållet men ville inte ta in det. Hon var så stark i det sköra, så levande och ljus. Kommer att minnas hennes kärleksfulla beröring i yoga studion med tacksamhet och vördnad. Hon är mycket saknad.

  Kram M

 2. Tack Karin för dina fina ord om Thomasine, allas vår ljuskvinna.
  Jag tror också att hon blev certifierad redan vid sin första solhälsning.
  Vi yogade "med" henne i morse och sorgen var stor, men glädjen att fått lära känna henne och haft henne som lärare lika stor…

  Tack
  Sivan


 3. Det var det sorgligaste och sprucknaste mantra som sjungits i morse. Kändes fint att få sjunga det med Natalia och alla andra av Thomasines fina yogavänner. Du var saknad där.

 4. Det är så sorjligt! Så svårt att hitta någon mening med det hela. Den kanske uppenbarar sig senare, men nu känns det bara smärtsamt. Saknar henne så mycket! Skönt att vi är så många som gör det och kan vara tillsammans, åtminstone i tankar och skrift.
  Kramar /Regina

 5. Tack Karin för de vackra orden. Ofattbart att hon inte finns längre här, hon kämpade så hårt. Trots att jag endast kände henne en kort stund känner jag en enorm tacksamhet att fått vara i närheten av som jag ser det en ängel. Vi gråter men änglarna är glada som får vara med henne igen//Annika C

 6. Tack Karin för att du delar med dig!
  Kan inte förstå att det är sant, hon som strålade av energi när jag träffade henne i juni.
  Helén, vås

 7. Ljus, ömhet och kärlek i överflöd till dig finaste och din väninnas nära och kära*

  Hon lever vidare i ditt och deras hjärta* <3

  Sänder dig styrkekramar* <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *