kinesisk hälsa

Jag måste komma i form, och därför bokar jag nu in lite behandlingar så att jag ska få lite energi. För i slutet av månaden ska jag spela in sex stycken yogadvder och klart som fanken att man vill känna sig lite fräsch. Så igår gick jag på thaimassage här i byn. Helt okej. Men jag blir lite sur på att de alltid ska använda mineraloljor. Varför gör de det?
Ett smart drag här i Båstad, vore väl ändå att använda rapsolja från Österlen eller nåt.
Så idag var jag hos Wenny på Kinesiska hälsokliniken. Och jag lovar er, är ni på besök här i Båstad så måste ni ta behandling hos henne. Hon ger akupunktur och hon ger dig örter som gör dig frisk.
Idag behandlade hon min nacke och min dåliga syn på ena ögat. Jag ska nu gå några gånger hos henne, så får vi se vad som händer med ögat.
Wenny har jobbat hos doktor Nia på Stora Essingen i Stockholm. Dit vallfärdar många för sina krämpor, men framför allt verkar just kvinnor som vill bli gravida gå dit. Undrans när de kommer på det här i byn, att de har en riktigt kunnig kinesisk hälsodoktor runt knuten? Bäst jag förbokar lite 😉
Wenny utbildar också studenterna på KI i akupuntur, så bra är hon. Det kan man väl säga, när den svenska sjukvården satt sin okej-stämpel på henne.
Jag lärde känna Wenny för tre somrar sedan. Av en slump slank jag in hos henne, det ösregnade ute. Och jag bad om en drop-in-behandling. Vilket jag fick.
Sedan dess har jag varje sommar besökt Wenny för olika krämpor.
Jag tycker det är så härligt att det finns ett little China här i byn.
Hennes hemsida verkar inte funka dock, wwww.halsoklinikenbastad.se måste fråga henne om den.
Wenny finns på Stationsterassen 2 i Båstad. Hon är värd ett besök. dessutom tycker jag man ska stödja invandrande kvinnliga egenföretagare.

1 reaktion på ”kinesisk hälsa”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *