KNIP & RELEASE – bäckenbottenträning för inre styrka och balans

Så kul att äntligen kunna presentera min nya kurs på WELLBRATION ”Knip och release -bäckenbottenträning för inre styrka och balans” heter kursen.

I den här kursen lär du dig att aktivera bäckenbotten genom bäckenbottenträning, men också hur du slappnar av i din bäckenbotten med hjälp av yoga, avslappnande meditation och andningsövningar. Det är nämligen viktigt att veta och känna skillnaden när bäckenbotten är aktiv och när den är avslappnad.

Vi vet att 70 procent av alla med någon form av inkontinensproblem blir hjälpta av fem minuters knipträning om dagen, men det är viktigt att den knipträningen innehåller både styrke-, uthållighets- och snabbhetsknip. I den här kursen får du allt du behöver för att komma igång med din dagliga knip-praktik för inre styrka och balans.

Knipövningar är inte bara bra för att slippa eller motverka inkontinens, även om det är viktigt. En tjej som lär sig att aktivera sin bäckenbotten och gör knipträning regelbundet kommer att få en massa härliga biverkningar på köpet som stoltare kroppshållning, mindre ont i ryggen, roligare sexliv och bättre kroppshållning.

I kursen får du bland annat:

  • Lära dig om bäckenbotten och knipet, hur du kniper rätt för att träna din bäckenbotten och hur du andas dig till avslappnad bäckenbotten
  • 20 min höftöppnande och höftstärkande bäckenbotten-yoga
  • 17 min guidad Yoganidra-meditation med fokus på en avslappnad bäckenbotten
  • Guidande knipövningar för att skapa inre styrka och balans i bäckenbotten

EXTRA härligt att jag fram till 3 april kan erbjuda dig 20 procents rabatt på kursen med koden KARIN20. KNIP en kurs vetja. HÄR HITTAR DU KURSEN

Och här kan du köp min bok NYA KNIP – för bättre sexliv, stoltare hållning och starkare kropp som kom ut 2018 KÖP HÄR Den är ett bra komplement till kursen och finns på rea just nu. Faktum är att min första knipbok kom ut 2013 när jag var mitt uppe i cancerbehandlingar för den hormonella och inflammatoriska cancer jag drabbades av 2012. Direkt när jag var färdigbehandlad började jag med Knipworkshops som jag åkte Sverige runt och höll i yogastudios, men också för barnmorskor och urologer. Faktum är att på lördag åker jag till Växjö för att hålla KNIPworkshop och en workshop i hur man Boostar lymfsystemet HÄR HITTAR DU INFO OCH ANMÄLER DIG

OCH här svarar jag på 10 snabba: LÄS HÄR

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *