Kvinnoliv: om underlivet

För lite mer än ett år sedan startade jag podden Kvinnoliv. Podden ligger lite i vila. Men Det är flera riktigt bra och intressanta avsnitt som jag vill tipsa om. Idag tänker jag att vi börjar från början. Vad sägs om fyra härliga avsnitt om underlivet? Perfekt att lyssna på en regnig söndag.

Puss på er och trevlig lyssning

Lyssna här: TALA MED FITTAN I det här avsnittet hör vi logonomen EwaMaria Roos tala om den ibland outnyttjade kraften i vår bäckenbotten. Hon menar att rösten är en del av kroppen och att vi alla kan få en bottnad röst som håller.

Lyssna här: MENSCYKELN I det här avsnittet hör vi Jenny Koos, också känd som Vulverine sexual- och fertilitetsrådgivare, berätta allt om menscykeln och hur man blir expert på sekret.

Lyssna här: UNDERLIVSMASSAGE Hur får man ett spänt underliv att slappna av? Och går det att lätta på smärtorna från vestibulit med hjälp av massage? Sara Gustafsson hjälper behövande kvinnor med hjälp av Abdominal & Pelvic Release Massage – en behandling som fokuserar på mage och underliv. 

Lyssna här: INKONTINENSVarför är det så laddat att prata om inkontinens? Och hur kommer det sig att så många kvinnor lider i det tysta, trots att hjälp finns att få? Uroterapeuten Märta Lauritzen delar med sig av sin mångåriga kunskap kring hur man kan förebygga och hantera urinläckage. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *