Måndag=Paus!

Precis så är det. Måndag betyder att det släpps ett nytt avsnitt av podden PAUS idag. PAUSA DIG I FORM In och lyssna nu och sprid gärna podden om ni gillar den. Ni vet ju hur mycket vi tycker om det.

Vaknade halv nio i morse. Jag som alltid brukar vakna vid sex senast, men den här sommaren har jag dragit ut på sovandet. Dessutom passar jag gärna på att somna på stranden, i soffan på eftermiddagen, ja ni fattar. Vila och paus har den här sommaren bestått mycket av.

PUSS OCH PAUS PÅ ER.

1 reaktion på ”Måndag=Paus!”

  1. Vila – det är bra för kropp psyke och själ. Kanske far vi iväg med själen till en annan plats? För att hämta kunskap och info för jordelivet vårt? Kroppen får då slappna av och rekreera sig. Psykets olika delar får vila. Jag började sova mycket i samband med min hjärnblödning för 7 år sedan. I början sov jag hela tiden. På hjärnrehab på Danderyds sjukhus hade de inte riktigt tänkt på sin målgrupp. Där fanns endast 5 sängar i 2 rum. Alla människorna där hade problem med huvudet och de flesta var opererade. Alla behövde vila och sova mellan rehabaktiviteterna. Var? Man låg ibland i väntrummen på soffor bland en massa folk. I alla år nu ger jag mig själv en halvtimme-en timme efter lunch då jag får sova. Mina krafter räcker bättre. Stänger ner telefonen och andra ljud. Lägger mig bekvämt ute eller inne med eller utan filt. Såå skönt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *