googla inte ?!

när jag fick en cancerdiagnos i juni 2012 så uppmanade mina läkare mig att inte googla. Men det var fel person att försöka intyga. För det första så var det på grund av googling som jag upptäckte cancern. Genom att googla förstod jag att jag hade inflammatorisk cancer i mitt högra bröst, dessutom förstod jag att jag hade täta bröst. Google fick mig att förstå att det var akut och gav mig modet att tvinga läkaren på Bröstcentrum att ta biopsi på direkten. Och inte vänta på en ny tid ett par tre veckor senare. Google saved my Life, kanske jag borde säga. I många år har google varit min guru och som jag googlat på olika alternativ.

Den senaste tiden har jag däremot upptäckt att om vi sitter och pratar om bilar, om att köpa ny bil på en middag så dyker plötsligt bilannonser upp i googlereklamen. Eller Om jag googlat på studsmatta så nog får jag enormt mycket reklam på just studsmattor. Så nu detta GOOGLE CENSURERAR

Flera tongivande hälsopersoner har också vittnat om hur de utestängs från facebook, instagram och andra konton där de kanske skrivit nåt inte så förmildrande om läkemedel eller liknande.

Så kanske hade läkarna rätt, googla inte om du på riktigt vill veta hur du kan hela dig själv på naturligt vis, ta reda på mer om någon alternativmedicin osv.

1 reaktion på ”googla inte ?!”

  1. Britt-Marie

    Google var ju där jag hittade min info för att kunna ifrågasätta styrkan på cellgift när jag hade min inflammatoriska bröstcancer. Är ju förskräckligt om Google ska censurera vad vi ska se.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *