utbildningshelg

den här helgen är jag under utbildning. Det är så fantastiskt roligt att gå den här utbildningen till ekologisk hudvårdsterapeut. Huden som är vårt största organ och som om vi börjar titta på den, också berättar saker för oss. Det jag gillar är att det inte är en kosmetisk utbildning, utan att den också kräver mycket av oss. Vi är en liten grupp. Fem tjejer. Vi stöter och blöter och delar med oss. Det är så lätt att tänka att en hudvårdsutbildning bara är fysisk och handlar om skönhet. Men Lena Losciale, vår fantastiska lärare tar oss verkligen på en resa. Hon har fått mig att se på huden på ett hel annat sätt, eller ett helt nytt sätt. Det är en fröjd när helgen kommer. En långhelg i månaden fram till jul. Älskar varenda sekund.

Bara för att du ska förstå, lyssna på Lena i min podd Kvinnoliv Här hör du henne prata om Huden och smörjan: https://play.acast.com/s/kvinnoliv/kvinnoliv-hudenochsmorjan-

Och här hör du Lena prata om Huden och psyket: https://play.acast.com/s/kvinnoliv/kvinnoliv-hudenochpsyket-

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *