salongen

Mår du bra i din kropp? Vill du lära dig mer om kvinnohälsa?
När jag drabbades av cancer sommaren 2012 ändrades mycket i mitt liv och jag maximerade min hälsa. För det är precis som man säger den friska har många önskningar, men den sjuka har bara en – att bli frisk. Under de här sju åren som gått har jag skrivit böcker och poddat mycket om kvinnohälsa. Och jag vill fortsätta med det. I min lokal på Hornsgatan kommer du framöver ha möjlighet att delta i Salongen där vi har spännande samtal om just kvinnohälsa, ur olika aspekter.

För vad är hälsa?

Här kommer du ha möjlighet att lyssna på intressanta föreläsare i ett intimt sammanhang, vi är max 20 personer. Ämnena som tas upp är allt från klimakteriet, till att förstå sin egen menscykel, ekologisk hudvård, häxans roll genom tiderna, hur funkar lymfsystemet osv. I den här salongen kommer att du att få höra både personliga berättelser till föreläsningar av experter alla med en sak gemensamt ett engagemang för kvinnohälsa. Jag kommer att lägga upp om varje föreläsning/workshop här och det är verkligen först till kvarn som gäller då. Ansök om medlemskap i gruppen Salongen på Facebook HÄR HITTAR DU SALONGEN.

 

Söndag 5 maj mellan kl 13-15.30 har du möjlighet att lyssna på Jenny Koos som är sexualhälsorådgivare (Justisse Holistic Reproductive Health Practitioner) i en föreläsning om Sköldkörtelns roll i kvinnohälsa, och hur olika problem med sköldkörteln påverkar menscykeln, PMS, infertilitet och klimakteriebesvär. Här har du också möjlighet att få dina sköldkörtelprov tolkade och diskuterade i gruppen.”
Pris: 450 kr Eftersom det bara finns 20 platser så boka snabbt och det gör du genom att mejla mig: karin.bjorkegren@telia.com Då kommer jag att skicka dig bg och adress/portkod till lokalen.

Välkommen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *