svettas in våren

vaknar med huvudvärk och feber. Blä vill inte bli sjuk, inbillar mig att det är pollenallergi. Tittar ut genom fönstret och ser snön. Va?! Var det inte vår igår?  Det är ju det här med årstidsövergångarna. Måste lära mig att vara mer varsam i det. Ni vet man längtar så jäkla mycket efter våren och skor utan strumpor, så man slarvar med kläderna och så blir man kall och förkyld. Att jag aldrig lär mig. Man ska svettas in våren och frysa in hösten, eller hur var det nu? Så det blev det ingen morgonyoga hos Charlotte som jag hade tänkt mig, utan nu ligger jag till sängs och tänker att jag ska sova bort det här. Håll tummar och tår för att det funkar. Tankens kraft är stor, haha jag ska tänka mig frisk. Jag har nämligen inte en ta-det-lugnt-helg framför mig…

Vill tipsa om mina workshops, får massa frågor om när och var. Det är meningen att jag ska skriva bok, så jag har medvetet inte bokat in så mycket workshops. Men några. Kolla min hemsida under kurser och events.

På fredag håller jag knipworkshop på MMyogastudio i Sundbyberg. Och lördag 30/3 håller jag workshops i både KNIP och PAUS i Eskilstuna

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *