den viktiga huden

Jag fortsätter att tipsa er om min podd KVINNOLIV Känns också viktigt så här inför morgondagen och internationella kvinnodagen. Podden som tyvärr fått ta en paus eftersom erbjudandena om att sponsra podden haglar ju inte över en person som vill synliggöra orättvisor. jag vill ju inte heller bli sponsrad av vad som helst… För mig är det så viktigt att jag kan stå för det jag gör reklam för. Men jag kan inte heller jobba gratis, även om jag brinner för frågorna. Jag är ändå glad över mig själv som producerat 24 viktiga avsnitt hittills. Jag har lärt mig enormt mycket på den här poddresan. Dels av alla medverkande som delat med sig av sina erfarenheter och kunskaper, sådan lycka för en vetgirig. Men jag har också lärt mig om poddmarknaden. Jag har lärt mig om fulspel, och lurifaxar och som i slutändan gjorde att jag lärde mig en superviktig sak. Jag kan mer än jag tror, om jag vågar.

Och jag tänker våga.

Jag är så glad för att jag träffat den här personen på den här resan. Lena Losciale som driver Botany for all.

Idag vill jag tipsa om två superavsnitt om huden med Lena Losciale. Avsnitten som gjorde att jag bokade in mig på att gå utbildningen till Ekologisk hudvårdsterapeut.

In och lyssna och sprid gärna vidare.

Avsnitt 8: HUDEN OCH SMÖRJAN – Hur stor påverkan har yttre faktorer för hur vår hud mår? Och spelar det någon roll vilka typer av krämer och rengöringsprodukter vi använder? Utan tvekan, menar Lena Losciale. I sitt arbete som ört-, aroma- och hudvårdsterapeut möter hon regelbundet patienter som behöver hjälp med att få sin hud att må bättre. Och hon menar att det egentligen inte är så svårt.

Avsnitt 9: HUDEN OCH PSYKET – Hur påverkas vår hud av hur vi mår psykiskt? Och vad är hudpsykologi, gråtande hud och beröringsanorexi? Lena Losciale, hudpsykolog och ört-, aroma och hudvårdsterapeut, reder ut begreppen. Och ger tips på hur man kan få hud, psyke och kropp att må bättre tillsammans.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *