förstå din menscykel

jag kommer att lägga upp avsnitt av Kvinnoliv som jag tycker att du ska lyssna på. För du vet ju att podden tar paus samtidigt som vi letar samarbeten, så att vi kan fortsätta att utforska hur det står till med kvinnohälsan i Sverige. Som det här om Menscykeln med fantastiska Jenny Koos som föreläser och utbildar oss i kunskapen om oss själva, sånt vi vi borde fått veta för länge sedan. Jag är så tacksam att Jenny sprider den här kunskapen. Du hittar hennes klokskap i min bok också Nya knip för bättre sexliv, starkare kropp och stoltare hållning som du hittar HÄR

HÄR HITTAR DU ALLA AVSNITT AV KVINNOLIV

Den här bilden togs när dimman låg över ängen på Lyckhems skärgårdspensionat där jag och Jenny höll i en Pussy Powerhelg i höstas. Det var en mycket lyckad och bra kurshelg och kommer alldeles säkert att dyka upp igen i någon tappning. För att lära sig mer om sin kropp ger dig makt. Och med den kunskapen kan du ta beslut. Nu har ju inte jag mens längre, men jag hade gärna lärt mig om hur viktig menscykeln är för min kvinnohälsa. Inte att det nödvändigtvis är något man ska medicinera bort. Jag hade velat veta mer om alternativ till P-piller och hormonspiral. Så många kunskapshål i min kunskap om kvinnokunskap. In och följ Jenny på Facebook, under namnet Vulverine och gå på någon av hennes föreläsningar. Jag lovar dig du kommer att få flera Aha-upplevelser och kanske kommer du som jag bli lite sorgsen. Sorgsen över att inte ha fått den här informationen tidigare.  Eller att när jag i unga år klagade över biverkningarna på de P-piller jag fått utskrivna istället fått lära mig Justisse-metoden. Då hade jag sluppit viktuppgång, finnar och depression. Vanliga biverkningar som inte tas på allvar om man är kvinna. Då hade jag utifrån kunskap om min egna kropp gjort medvetna val. Tänker att det är dags för en uppgradering av allt som händer i en kvinnokropp. Hur cool kvinnokroppen. Så in och lyssna med er och följ Jenny Koos aka Vulverine. Jag lovar du kommer att lära dig massor.

https://www.facebook.com/Vulverine/videos/533597663794168/

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *