mvh knipinspiratören

Får många frågor om var jag håller nästa knipworkshop. I februari och mars håller jag tre stycken. Ibland kallas jag lite skojsigt för Knipexpert, vill nog helst kalla mig för knipinspiratör. Jag vill verkligen inspirera kvinnor att hitta kraften som finns där mellan våra ben. Och varför jag tycker det är viktigt? Självklart för att slippa inkontinens, framfall, ryggont, foglossning och istället få alla de goda bieffekter som kommer med knipträning som stoltare hållning, mindre ont i ryggen, intensivare orgasmer osv

Men jag var en gång en blyg tjej. En tjej som inte vågade ta plats vare sig i min egen kropp som i ett rum. En tjej som inte höll ett enda föredrag under sin skolgång på grund av denna blygsel. Men jag vågar det nu. Jag vågar ta plats i min egen kropp och det önskar jag varenda flicka, tjej och kvinna i det här landet. Att stå stadig. Att stå upp och ha en röst som bär en. Var tror ni den kraften kommer ifrån?

DEN inspirationen vill jag ge dig. Så kom och knip med mig. Låt dig inspireras av mig och så för du stafettpinnen vidare. Som tjejerna i Norrköping som startat en bokcirkel. Alltså hur glad blir man inte över det här!

https://www.instagram.com/p/BtgcdDRIwWR/

Knipworkshop på Atmajyoti i Stockholm fredag 8/2 kl 18-20 HÄR hittar du info och anmäler dig 

Knipworkshop på MMyogastudio i Sundbyberg fredag 15/3 kl 17-19 BOKA plats här

Knipworkshop & Pausyoga i Eskilstuna lördag 30/3 HÄR hittar du info och anmäler dig

Nya knip” köper du HÄR

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *