KVINNOLIV: Lymfmassage

Ni vet ju hur intresserad jag är av lymfsystemet, så intresserad att jag skrev en hel bok Omstart Det här systemet kallas lite skämtsamt för kroppens avloppssystem. Men fakta är att vi har en stor del av vårt immunförsvar där och för att hålla sig frisk är det bra om man har ett bra flöde i systemet. I avsnittet som sänds i dag har jag träffat Bebe Gransten som driver Lymfsalongen  i Norra Ulfsunda och utbildar lymfmassörer på Axelsons i både Stockholm och Göteborg. Jag har gått hennes utbildning och rekommenderar den varmt. Vi pratar om skillnaden på lymfmassage och vanlig massage och så klart en massa andra intressanta saker. Ja in och lyssna med er. HÄR HITTAR DU AVSNITTET

och här hittar du lymfsalongen

http://lymfsalongen.se

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *