PAUS: Tankens kraft

Du har väl inte missat att från och med förra veckan varje måndag kan lyssna på en guidad meditation med mig i min nystartade podd PAUS? För vi behöver ofta hjälp att hitta lugn och ro och vi behöver fler pauser i våra liv. Jag har under de år som jag jobbat som yogafröken alltid haft avslappning där jag läser nåt som känns viktigt för yogaeleverna. Det kan vara mina egna texter, eller någon annans.

Så här kan det se ut på mina yogaklasser. Vi ligger tätt och vi ligger bekvämt. Ni som gått på dagis, kommer ni ihåg vilan? Då man låg så här tätt och hade man tur var det någon snäll fröken som läste en saga. Jag har alltid älskat när någon läser för mig. Jag tror det hänger ihop med att jag känner mig värdefull då och det bottnar säkert från när jag var liten. Min rastlösa pappa som annars inte hade mycket tid för mig brukade i min barndom då och då läsa för mig. Jag trollades in i hans röst. Jag älskade de stunderna. Vi har alla det där barnet i oss. Därför tycker jag det är extra kul att jag i den här podden får möjlighet att dela med mig av mina ord, min form av meditation, lite som sagor för vuxna. Jag hoppas jag kan trolla in er i mina ord. In och lyssna HÄR idag släpper vi avsnittet Tankens kraft. Och sprid gärna podden, om du gillar den vill säga. Puss och paus på er

 

1 reaktion på ”PAUS: Tankens kraft”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *