God måndag, god månad på er

Varje morgon när jag kommer till min lokal Lilla huset på puckeln som jag kallar den.Tänder jag rökelser vid mitt lilla fönsteraltare. Där samsas Patanjali medLakshmi, en madonna, en snäcka som jag fick av min dotter för länge sedan och lite annat smått och gott. Jag är inte religiös i den bemärkelsen att jag har eller följer någon religion. Men jag kan ändå känna ett behov av att tro på något större. Vad nu det kan vara.

I dag när jag kommer till jobbet ska jag tända rökelse och ett ljus och be för en bra vecka. För bra beslut. För tilltro.

Min blogg har bytt utseende och den kommer att ändras mer. Här kommer du också att hitta min kalender. För från och med nu kommer du att kunna läsa minst ett inlägg om dagen. Ni som följt mig en tid vet att jag är en känslomänniska. Men nu frågar jag er: Vad vill ni att jag skriva om? Mer yoga? Mat? Relationer? Cancer? Alternativvård? Recept? Ge mig en hint.

God vecka på er allihopa. God måndag. God månad som man så himla trevligt säger till varandra i Grekland.

Må allt gå som ni vill och önskar.