God måndag, god månad på er

Varje morgon när jag kommer till min lokal Lilla huset på puckeln som jag kallar den.Tänder jag rökelser vid mitt lilla fönsteraltare. Där samsas Patanjali medLakshmi, en madonna, en snäcka som jag fick av min dotter för länge sedan och lite annat smått och gott. Jag är inte religiös i den bemärkelsen att jag har eller följer någon religion. Men jag kan ändå känna ett behov av att tro på något större. Vad nu det kan vara.

I dag när jag kommer till jobbet ska jag tända rökelse och ett ljus och be för en bra vecka. För bra beslut. För tilltro.

Min blogg har bytt utseende och den kommer att ändras mer. Här kommer du också att hitta min kalender. För från och med nu kommer du att kunna läsa minst ett inlägg om dagen. Ni som följt mig en tid vet att jag är en känslomänniska. Men nu frågar jag er: Vad vill ni att jag skriva om? Mer yoga? Mat? Relationer? Cancer? Alternativvård? Recept? Ge mig en hint.

God vecka på er allihopa. God måndag. God månad som man så himla trevligt säger till varandra i Grekland.

Må allt gå som ni vill och önskar.

13 reaktioner på ”God måndag, god månad på er”

 1. Lotta Otterdahl

  Jag ser gärna att du skriver om yoga och om mat som är läkande. Ha en skön dag/Lotta

 2. Ha en härlig månad du också Karin? Jag skulle vilja att du skriver mer om relationer, framförallt relationen till sig själv, för är den starkt & kärleksfull är det lättare att välja andra relationer som är positiva & stärkande för mig själv. Tack, Eva.

 3. Marina Daleborn

  ???❤️??? ?‍♀️?‍♀️?‍♀️ Önskar ljus, tillit, kärlek om Dig ?

 4. Melanie Herzfeld

  Hej Karin, vill gärna läsa mer om alternativvård som finns i Sverige. Svårt att hitta på nätet pga olika restriktioner.
  Tack på förhand: Melanie

 5. Jag vill att du skriver mera om din sköldkörtel och hur du mycket ich vad du medicinerar med. Jag vet att du äter hälsosamt o yogar och att det spelar stor roll för sköldkörteln. Vad åt du för medicin under cancern ( för sköldkörteln) var det samma som nu? och skulle du göra någon annorlunda medicinering idag för den?
  Mvh Sara

 6. Lisa amsköld

  Hej Karin!
  Tycker du skriver om så många viktiga och intressanta ämnen och att du har/skaffar dug kunskap som du så kärleksfullt delar med dig av. ❤️ Tack för det! Jag löser gärna mer om yoga, stärkande mat, självmedkänsla och om du har tips på morgonrutiner, hur motivera sig att komma upp på morgonen efter nätter med dålig sömn och ångest. Ha en fin dag! Du gör skillnad ??

 7. Tycker verkligen om att titta in i din blogg och har alla dina böcker. Jag läser gärna mer om yoga och gärna hur man får in det i vardagen på ett enkelt sätt. Gillade verkligen när du visade helt osminkat hur du gjorde din morgonyoga. Namaste <3

 8. Jag vill gärna läsa om dina tankar om livet, forskning, vad dina erfarenheter gjort med dig, svårigheterna att bara vara den man är, yoga och mat förstås. Jag var med på Björkö och det gav så mycket att få en stilla helg, äta den goda maten och möta andra i stunden, få del av din och andras erfarenhet. Bra start på hösten.

  Njut och också vackra du av allt! Stor kram och stort skratt i höstrusket.

 9. Lotta Wikerud

  Jag önskar att du skriver om hjärtflimmer,som så otroligt många personer lider av. Kram från Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *