Släpp snippan fri

Intimkirurgin ökar läs här och det skulle inte behöva vara så. Många tjejer/kvinnor tror att deras underliv inte duger eller att det inte är tillräckligt snyggt. Men ett sånt ingrepp kan tyvärr kan gå fel. Det kan göra att din känslighet förstörs. Det finns alltid en risk med att lägga sig under skalpellen och är det värt det? Sånt måste man alltid fråga sig. Är inte den här ökande önskan om att operera om sitt underliv i syftet att göra det snyggare (?) som en sorts omvänd västerländsk omskärelse? För hallå det finns inga fula eller fel utseende på en snippa! För precis som ansikten är olika, ja, så har också våra underliv olika utseenden. Vet du hur du ser ut?

Om man fyllde en vägg med bilder på hundra snippor skulle du kunna peka ut vilken snippa som är din? Spegeln är så klart toppen, och man kan plåta av sin snippa, typ ta en snippselfie så man kan studera sig själv. Lära känna sitt underliv. Jag säger det gång efter annan att jag tror att vår frigörelse finns just där  mellan våra ben och jag menar inte den sexuella frigörelsen. Utan vi måste börja plocka fram makten och kraften som finns där. Kraften som gör att vi stolt sträcker på oss och tar plats i våra egna kroppar, att vi pratar från botten av oss själva och att vi tar hand om snippan. Du får massor av härliga tips om underlivet i min bok Nya knip för ett bättre sexliv, stoltare hållning och starkare kropp  som du kan KÖPA HÄR I boken  tipsar jag bland annat om YlvaMaria Thompson och hennes Yoni-gjutar-kit. Å, jag tycker det är ett så bra presenttips om man till exempel är särbo, eller är det inte en perfekt gå-bort-på-bjudning-present istället för blommor? Du kanske kan ha pysselkväll med dina väninnor? Eller konstpysselkväll med din partner. Ja Du kan säkert komma på fler användningsområden och möjligheter. Släpp snippan fri. Och du missa inte min underlivsserie på min podd KVINNOLIV

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *