detoxa din hud och hårvård

Igår var jag hos GRÖNA SAXEN och färgade håret helt utan kemikalier men med en örtinpackning som jag fick sitta med i en timme. Jag har ju länge typ snart 20 år, använt bara oljor som kroppsinsmörjning och hudvård. Skrev ju boken FRISK OCH STRÅLANDE HY PÅ NATURLIG VÄG som kom ut 2013. Just nu går jag utbildning till botanisk aromaterapeut hos Lena Losciale. Hon är bäst, bäst på allt som har med naturlig hudvård och behandlingar. Hon har så mycket kunskap och framförallt empirisk kunskap. Hon har 30 års erfarenhet av att ge behandlingar. Hon utformade den ekologiska hudutbildningen på Axelsons, men nu har hon hämtat hem den och gör den i egen regi. Så sugen på att gå den utbildningen i vår. Att gå en utbildning för henne är en ren fröjd. Så mycket kunskap. Och hon trollbinder en med sina historier och sin kunskap. Du hittar hennes fantastiska utbildningar på Botany for all.

Men håret. Det har varit svårt. Jag har fortsatt att då och då slinga mitt hår ljusare på salong, men nu är det slut med det. Det är ju kemikalier rätt ner i hjärnan. Kan nästan få lite panik att jag gjort det. Men nu är det örtfärgning som gäller. Hur tänker du kring din hud och hårvård? Läser du innehållsförteckningen?

 

 

1 reaktion på ”detoxa din hud och hårvård”

  1. Annelie Fagerlund

    Försöker välja rena produkter DrSannas produkter använder mycket. Har sedan lång tid läst innehåll på produkter inte bara hud och hår produkter. Märker stor skillnad på hur huden och kroppen mår med bra produkter.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *