vi gör aktiva val PUNKT

Hörrni nu är det dags för en snipprevolution. Så trött på att inte bli tagen på allvar. Att kvinnors val inte tas på allvar. och så väldigt märkligt att media inte ens uppmärksammar orättvisan.

Det är så sjukt nedvärderande att höra en gynekolog säga eller snarare hävda att kvinnor inte är välinformerade, att det är därför de väljer bort att äta hormoner.
Och det av en person, Helena Kopp Kallner som jag efter några få ”googlingar” läser samarbetar med Bayer (läs P-pillertillverkare) och hon har också skrivit ett sorts manifest till unga kvinnor att de inte ska vara rädda för hormoner, läs ppiller osv. LÄS HÄR I EXPRESSEN

För Tänk Helena (och media) om det är så att kvinnor är så välinformerade och gör AKTIVA val att välja bort hormoner för att de inte vill ha biverkningarna.
EH, vi har ju ändå tagit de där jävla pillerna i över trettio år nu.
Och det är samma biverkningar som gör att män väljer bort ppiller!
Ingen sexlust
Viktuppgång
depression
När männen som var med i ppillerundersökningen klagade, ja, då slapp de fortsätta. Men till oss kvinnor säger man, det går över. Våra krämpor tas inte på allvar.
Och nu när vi uppenbart väljer bort ppiller, ja, då anser man att vi inte är välinformerade.
Fy fan.
Och blä för både Nyhetsmorgon och Expressen som skriver såna stenåldersåsikter.

För tänk om det är så att vi sett hälsofördelarna med att ha en fungerande menscvykel med en ägglossning. Tips till media. Bjud in Justisse fertilitetsrådgivaren och sexualhälsorådgivaren Jenny Koos nästa gång ni ska skriva såna här artiklar. Så himla glad att Jenny skrivit kapitlet som vi döpt till Hormonmanifestet i min nya bok som kommer ut i augusti.
För vi vill informera kvinnor att göra sina val.
För att just kunskap är makt.
Och du är expert på dig, låt aldrig någon ta den makten ifrån i dig.

Här får samma gynekolog återigen sitta oemotsagd i NYHETSMORGON och säga att vi inte behöver mens, dvs menscykeln. Jenny Koos du har ett så viktigt jobb här att informera uppenbart ett nyhetsprogram som låter en gynekolog sitta och säga saker som att vi inte behöver ha mens, eller att det inte finns några biologiska funktioner eller medicinska fördelar med att ha mens.

SÅ inihelskotta bra att jag och Jenny ska ha vår första Pussy Powerhelg i september, här hittar du den helgen PUSSY POWERHELG TA MAKTEN ÖVER DIN KVINNOHÄLSA

I augusti hittar du boken i bokhandeln. Men du vet väl att du kan bevaka den redan nu? Här får du en länk till min sida på Bokus KARIN BJÖRKEGREN JONES Här får du dessutom bättre pris på alla mina böcker.
9789155265410

3 reaktioner på ”vi gör aktiva val PUNKT”

  1. Såå bra och viktigt inlägg! Hade jag vetat allt som jag vet idag när jag var ung hade jag ALDRIG tagit vare sig p-piller eller haft hormonspiral. Helt säker på att det var det som startade ”hormoncirkusen” i min kropp som jag fortfarande kämpar för att få ordning på trots att jag är 59 år. Skönt att unga tjejer blir mer och mer medvetna och att sådana som t ex Jenny Koos finns <3

  2. Beatrice Madsen

    Toppen Karin! Du gör ett stort jobb… Victory for the light and may the Godess arise /Beatrice

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *