godmorgon gullisar

Känns som en bra vecka ändå:

Lejonet

Det är i dina relationer som det kommer att hända massor nu. Solen och Merkurius kommer att mötas denna vecka och sida vid sida färdas igenom ditt grupptänkande 11:e hus som handlar om teamwork, marknadsföring och liknande. Coolt, det ger dig en trumf på handen i samröre med andra och tiden är som gjord för att förhandlingar, kommunikation och att sluta överenskommelser. Se fram emot en härlig vecka när det lossnar på många fronter i ditt liv. Heta Mars befinner sig i ditt kärlekshus, och som om inte det vore nog att ge en knuff i rätt riktning så möts Mars och den karmiska månknuten nu! Är du redo att möta kärleken? Venus befinner sig i ditt drömska 12:e hus – mitt emot Pluto och där skapas en stark spänning som verkligen kan få hjärtat att klappa lite fortare. Wow.. Det kan få känslorna att vakna och kanske är det dags att väcka passionen till liv igen?

Hur ser din vecka ut? För du följer väl
BÄSTA HOROSKOPBLOGGEN???

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *