Pussy Power helg i Roslagen i september

Pussy Power helg

Kunskap är makt. Så därför känns det oerhört kul att Välkomna dig till denna unika 3-dagars workshop som kommer att ge dig både redskap och kunskap om hur du tar hand om din kvinnohälsa på bästa sätt. Vi kommer att yoga, knipträna och prata hormoner genom hela det kvinnliga livsflödet från menark till menopaus. Vår förhoppning är att du efter den här helgen på Lyckhems pensionat på Björkö kommer att åka hem med en hel väska full av verktyg för hur du ska ta hand om och maximera din kvinnohälsa.

Ta med en väninna, din mamma, dotter, syster eller kollega. Eller så kommer du själv.
Varmt välkommen.

Vi kommer att vara på Lyckhems Skärgårdspensionat. Pensionatet ligger nära där Karin bor på somrarna. Man kan ta sig hit med buss 636 från Norrtälje och du reser hela vägen på ditt SL-kort. För vägbeskrivning med bil, mejla Karin, så skickar jag utförlig beskrivning.

Boendet: Bokar ni själva via Lyckhem. Där finns 16 dubbelrum i vandrarhem, åtta av dem har handfat på rummet och kostar 550 kr per rum och natt. Dvs 275 kr var om ni delar. Ta med egna lakan, eller hyr. I pensionatet finns fyra större dubbelrum med eget badrum, som kostar 1095 kr per rum och natt. Anmälan till helgen sker först till mig Karin på karin.bjorkegren@telia.com anmälan är bindande men inte personlig. Anmälningsavgift 1000 kr senast 25/6 resterande belopp 15/8

VAR: Lyckhems pensionat
NÄR: 7-9/9
PRIS: 3200 kr

Vi som håller i helgen är:

Karin Björkegren Jones, författare, yogalärare och lymfmassör. I över fem års tid har Karin åkt runt i landet med sin knipworkshop och lärt ut det vikten av att veta när bäckenbotten är aktiv och när den är avslappnad. I sin nya bok ”Nya knip för bättre sexliv, stoltare hållning och starkare kropp – lär känna ditt underliv” Du kommer att under helgen ha möjlighet att köpa boken, där också Jenny medverkar med ett kapitel om hormoner till ett pris av 200 kr.
Vi signerar gärna.
9789155265410

jennyJenny Koos, Justisse HRHPE, sexualhälsorådgivare och doula. Jenny har studerat kvinnohälsa i 10 år och är en mycket uppskattad föreläsningshållare som med både kunskap och humor får deltagarna att förstå sambanden mellan underliv, hormoner och kvinnohälsa i stort. Allt hänger ihop!

För maten står Ebba Wickbom vars stora intresse för sambandet mellan mat och hälsa lett henne att bygga upp ett flertal restauranger, cafeer och ekobutiken Happy Hippo. Maten Ebba serverar under helgen bygger på att stärka bakteriefloran i mage/tarm och självklart vara näringsrik. Till mestadel vegetarisk, men ägg och ost kommer också att serveras. Mellan måltiderna kommer det finns te och frukt tillgängligt.

Program:

Fredag

15 Hej & välkomna och presentation av helgen.

16-18 Pussy Power Workshop med Karin – om att hitta och börja aktivera bäckenbottenmusklerna. Ta med Yogamatta

18.30 Middag

Lördag

8-10 YOGA – fokus på bäckenbotten och höfter med Karin. Ta med yogamatta

10.30 BRUNCH

11.30 – 13.30 Menscykeln och hormonerna, från puberteten och genom det reproduktiva livsflödet, med Jenny. Ta med anteckningsblock

14 SMOOTHIE

14.30 -16.30 Sen då – Efter mensen? Klimakteriet med Jenny

18 MIDDAG

Söndag

8-10 YOGA – fokus på lymfsystemet med Karin. Ta med yogamatta

10.30 BRUNCH

11.30-13.30 HUR GÖR JAG NU: Jenny svarar på frågor, hur man kan gå vidare för att optimera sin hormonhälsa och må bättre. Du får lära dig om kost, tillskott mfl tips och trix för att stötta hormonhälsan

14 SMOOTHIE, Hejdå och avfärd

Här hittar du evenemanget på facebook HÄR

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *