Knip och få en starkare och tydligare röst

Man vet att 70 procent av alla med inkontinensproblem blir hjälpta av fem minuters knipträning om dagen som innehåller övningar som bygger Styrka, Uthållighet och Snabbhet.
Så därför kommer nu en repris på dessa knipsätt.
Och vill du ha mer knipinspiration så hittar du nu några av mina knipfilmer som jag gjorde med Tena för ett par år sedan på Youtube.
Sök på mitt namn och knip.
Så börja knip.

I höst kommer också min bok Nya Knip ut. För att veta hur man aktiverar och slappnar av i sin bäckenbottenmuskulaturen är både viktigt och hälsobringande på alla sätt och vis. För du gör inte bara dina knipövningar för att slippa inkontinens utan du får en massa bra biverkningar på köpet.
Du slipper och kan motverka framfall.
Du kan motverka bäckenbottenuppluckring vid graviditet och du kommer snabbare tillbaka efter en förlossning om du gjort din knipträning under graviditeten.
Du slipper och kan motverka hemorrojder.
Du får en plattare mage.
Stoltare kroppshållning.
Mindre ont i ryggen.
Du får en tajtare slida.
Ett roligare sexliv.
Lättare att få orgasmer och dina orgasmer blir intensivare.
Och det finns tjejer som kan knipa sig till orgasm bland annat.
Dessutom är det otroligt hälsobringande att använda och aktivera bäckenbotten eftersom om du använder dig av medveten andning där du på inandning låter magen bli stor och på utandning lyfter bäckenbotten samtidigt som diafragman sjunker. Då blir bäckenbotten och diafragman en pump för lymfcirkulationen. Och vi behöver bra lymfcirkulation i våra kroppar. Läs min senaste bok Omstart för en starkare, renare och friskare kropp som kom ut förra året. HÄR HITTAR DU DEN Lymfsystemet är så viktigt att jag var tvungen att skriva en hel bok om det och självklart är fittan involverad även där.
Så summa summarum det är bara winwin att börja göra sin knipträning.

Dessutom säger min kompis som är röstcoach och som också är med i min nya bok att hon kan höra på en tjej/kvinna om hennes bäckenbotten är påkopplad eller inte. Bara en sån sak.
Vi talar, vi förmedlar oss själva genom vårt kön. Dags att börja tala med könet brudar helt enkelt.
Jag tror våra JA blir tydligare och våra NEJ kraftfullare när vi vet hur man kopplar på de här viktiga musklerna. Pussy power for sure!!!

Ni vet att jag håller knipworkshops. HÄR HITTAR DU MINA WORKSHOPSJag har haft de i över fem år nu. Jag har föreläst för urologer, barnmorskor och gynekologer. Och under de här åren har jag träffat så många tjejer, kvinnor som berättat om förlossningsskador, om hur de blivit bemötta i vården. Hur de känt att deras problem inte tas på allvar. Jag har också träffat en massa kvinnor som jobbar med att stödja, ge rätt råd och jag vet också om den interna lista som görs där kvinnor berättar och namnger de gynekologer, barnmorskor, vårdpersonal som faktiskt bemött de dåligt, respektlöst. Ingen kvinna ska behöva komma med ett problem och inte bli bemött med respekt. Det gör mig arg, ledsen, förtvivlad. Och kanske är det min egen första kontakt med gynekologin när jag var 17 år som får mig att fortsätta vara arg. Jag hade inte haft sex. Jag var på sjukhuset för att jag hade ont när jag kissade. Jag togs in på ett rum. Beordrad att lägga mig i en gynstol. Hade aldrig legat i en sån tidigare. De kom med ett spekelum i stål. Jag höll för mitt underliv med händerna och försökte dra ihop benen. Två kvinnor säger att jag ska sluta Sjåpa mig och tar benen åt sidorna för att utföra undersökningen. Den där upplevelsen har följt mig hela mitt liv. Det är typ snart 40 år sedan (fyller 54 år i sommar). Det har gjort att jag inför varje gynundersökning måste säga. Det här är obehagligt för mig, särskilt när spekulumet kommer fram. Kanske är det den upplevelsen som gör att jag vill att varenda tjej ska älska sitt underliv och hitta kraften som finns där. Jag tror jag har den begåvningen hehe, att omvandla skit till guld. Ser fram emot att min Nya Knipbok kommer ut.

Här kommer de viktiga knipsätten. De som ska bli ert mantra Styrka, uthållighet och snabbhet. Fem minuters träning varje dag. Och glöm inte att kolla upp mitt namn och Knip på youtube. För du hittar mer där.

STYRKEKNIPET
https://youtu.be/0Z2kKa_62RQ

UTHÅLLIGHETSKNIPET
https://youtu.be/wqkxVlCwAd8

SNABBHETSKNIPET
https://youtu.be/KHcu73KSxB0

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *