womanspread

Nya-Knip_3D

i sommar kommer Nya Knip. Skulle vilja kalla den Nya Knip – extra allt. För den är så härligt matig. Och det blir så mycket extra allt. Knipövningarna finns så klart kvar, men det blir mer underliv. Manus lämnades in förra veckan men omslaget blev klart nu. I över fem år har jag haft fulltecknade knipworkshops runt om i landet. Jag har föreläst för urologer, barnmorskor och gynekologer. Jag slås av vilket behov det finns att prata om vår snippa och om allt som den rymmer.
Intresset för att veta mer om alla delar av oss ökar vilket gläder mig.
För jag tror man är så fri i livet som underlivet är fritt. Att frigörelse börjar i våra kroppar.
Var snäll mot dig själv.
Ta hand om dig själv och gilla allt. GILLA ALLT!!!
Håll utkik efter mina knipworkshops du hittar datum och plats på min hemsida.
Jag kommer att hålla en Pussy Power hour på Yogagames i Göteborg i april. INFO OCH ANMÄL DIG HÄR Boka plats. Eller ska jag säga Knip en plats! Du får 300 kr rabatt om du skriver KARIN i kampanjrutan innan du betalar.
Nästa vecka hittar du mig i Stockholm på Atmajyoti INFO OCH ANMÄL HÄR

Glad kvinnodag på er alla.
Ut och ta plats idag och alla andra dagar också.
Och framförallt ta plats i din kropp, ta plats i ditt liv.
TA PLATS

2 reaktioner på ”womanspread”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *